Udveksling og High School

International Marketing

Længde
3 år
Pris
2.737,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 år
Pris
2.737,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Cagliaria

Om uddannelsen

International Marketing

Efter en indledende skitse af globaliseringen af markeder og konkurrence, ser vi i detaljer på det økonomiske og kulturelle miljø, hvori internationale og globale markedsførere opererer. Kurset diskuterer derefter global markedsundersøgelse, global segmentering og positionering, globale markedsføringsstrategier og markedsindtrængningsstrategier tilgængelige for globale markedsførere. Vi vil også se nærmere på elementerne i den globale marketingmiks: produkt, pris, distribution og markedsføringskommunikation. Vi vil også behandle de udfordringer, der gør planlægning og styring af marketingmixet i en international kontekst så udfordrende, herunder at finde en balance mellem standardisering og tilpasning af marketingmixet på tværs af grænser. Mod slutningen af kurset vil studerende blive opdelt i grupper, der på skift vil præsentere og diskutere udvalgte internationale markedsføringssager, der illustrerer, hvordan virksomheder konkret møder og håndterer de teoretiske begreber, der er blevet introduceret gennem kurset.

University of Cagliari

Universitetet i Cagliari (UNICA) er en italiensk offentlig institution med en historie, der går tilbage til 1606. Det ligger i Cagliari og er kendt for sin høje rangering blandt italienske universiteter. Med mere end 29.000 studerende anses UNICA for at være et stort universitet, der byder internationale ansøgere velkommen. Det har et fakultet med 2.900 lærere og professorer og tilbyder internationale udvekslingsprogrammer for studerende gennem sit netværk af partnerinstitutioner og virksomheder. 

Hvad kan jeg læse på University of Cagliari?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om International Marketing
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
University of Cagliari 
Via Università, 40
09124 Cagliaria

University of Cagliari

Universitetet i Cagliari (UNICA) er en italiensk offentlig institution med en historie, der går tilbage til 1606. Det ligger i Cagliari og er kendt for sin høje rangering blandt italienske universiteter. Med mere end 29.000 studerende anses UNICA for at...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret