Vis studentum.dk som: Mobile

Indretningsdesign (Interiör & Design - Yrkesvux)

TAU Arts and Crafts School
2 år
Svensk
SU-godkendt
Heltid
Erhvervsuddannelse
Malmø

Indretningsdesign (Interiör & Design - Yrkesvux)

Få et solidt fundament for din fremtid som indretningsdesigner

Drømmer du om en karriere, hvor du sætter dit fingeraftryk på indretningen af fx private boliger, butiksområder og messecentre? På den 2-årige yrkesvuxuddannelse i interiør og design ved TAU Learning i Malmø får du en unik kombination af selvstændigt arbejde i skolens moderne atelier og værksteder og forelæsninger med professionelle indretningsdesignere.

'Interiör & Design' uddannelsen er for dig, der vil have et solidt fundament for at arbejde professionelt med indretningsdesign fra skitse til det færdige produkt. Din kreative og håndværksmæssige udvikling er i centrum fra dag ét, så du efter eksamen står med en komplet portofolio. Den kan du bruge til at etablere dig som selvstændig indretningsdesigner eller til at søge ind på videregående håndværk- og design uddannelser.

Bliv indretningsdesigner i Malmø hos TAU Learning

Det lærer du på uddannelsen i indretningsdesign

Undervisningen på 'Interiör & Design' sætter fokus på indretningsdesign fra et håndværksmæssigt perspektiv. Du vil derfor få kompetencer inden for to hovedområder:

Atelier: fx designteori, trends og miljø, kundehåndtering, professionel kommunikation, økonomi og projektledelse, computerkendskab og relevant software samt opbygning af portofolio
Værksted: fx produkt- og materialekendskab, møbelprototyper og interiørsnedkeri, farvelære, tekstiler og tryk til interiør samt møbler.

Det giver dig mulighed for at eksperimentere med idé- og konceptudvikling i praksis som indretningsdesigner.

Ansøgning og adgangskrav

Der er optagelse på indretningsdesign uddannelsen to gange om året med studiestart i januar eller august. Ansøgning sker direkte til skolen, og du skal være 20 år eller derover samt have gode svenskkundskaber for at blive optaget.

Personlig uddannelsesplan

Når du er optaget på voksenuddannelsen i indretningsdesign, bliver du inviteret til en samtale med skolens leder, Peter Knight. Sammen gennemgår I din tidligere uddannelse og erfaring. Bagefter justerer I indholdet i din personlige uddannelsesplan, så du får lige præcis den faglige profil, som du ønsker.

Det giver dig det bedste afsæt for din videre karriere og uddannelse.

Eksamen og diplom

Den toårige voksenuddannelse i indretningsdesign ved TAU er opdelt på en grunduddannelse og en videregående del. Begge svarer til 1400 point og varer 1 studieår (40 uger).

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til TAU Arts and Crafts School

TAU Arts and Crafts School

Peter Knight
Brännögatan 2
211 24 Malmö

 Vis telefonnummer
taulearning.net

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Indretningsdesign (Interiör & Design - Yrkesvux)

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Indretningsdesign (Interiör & Design - Yrkesvux) endnu. Bliv den første!