Vis studentum.dk som: Mobile

Indretningsforløb

IndretningsAkademiet
6 gange à 2 timer
Private uddannelser
Helsingør

Om uddannelsen

Få styr på din indretning med professionelle værktøjer

Indretningsforløb

Har du en stol, som du bare ikke kan få placeret rigtigt? Har din stil ændret sig, men ved du ikke, hvordan du skal komme videre? Er børnene flyttet eller har der været andre forandringer, der har ændret dine eller din families behov? Så er kurset her noget for dig!

I mere end 35 år som indretningsarkitekt har jeg ofte oplevet, at det ikke er alle under det samme tag, der føler sig lige meget hjemme. Det er enormt ærgerligt, og vi ved fra forskningen, at det går ud over både livskvaliteten og familielivet, hvis den ene part ikke føler sig på hjemmebane derhjemme. Samtidig er der utrolig mange, der kan mærke, at der er noget, som godt kunne være bedre derhjemme. Måske har du det på samme måde og føler, at det er på tide at lære, hvordan du helt konkret kan gøre noget ved det?

Det får du!

Det er helt utrolig, hvor meget du kan med et lille budget, når du har den rigtige viden om, hvad der virker. På kurset gennemgår vi de vigtigste elementer for at skabe en god indretning og du får redskaber, som du kan bruge med det samme for at optimere din egen indretning derhjemme. Vi ser på elementer som farver, lys, ganglinjer, energi, materialer, stil og personlighed og meget, meget mere.

Jeg lærer dig, hvordan du kan gøre dit hjem perfekt for dig og din familie i de rammer, I allerede har. I nogle tilfælde har vi flyttet rundt på møblerne med det samme, eller får tegnet skitserne til din drømmeindretning. Du får altså ikke bare viden og redskaber med dig på dette kursus!

indretningsarkitekt

Det praktiske

Vi mødes 6 gange i 2 timer. Hver gang hos én af de 6 deltageres hjem. Alt sammen for 4.900 kr. inkl. moms pr. deltager.

Vi er hjemme hos jer

Undervisningen forløber over to måneder i efteråret 2017 i og omkring Birkerød, hvor vi er på besøg hos hinanden – på skift hos hver deltager.

Max 6 deltagere

Kurset har max 6 deltagere. Vi har rigtig god erfaring med intime hold, hvor vi lærer hinanden at kende og hjælper hinanden undervejs. Du modtager dine kursusmaterialer første gang vi ses.

6 gange á 2 timer

Vi arbejder med forskellige emner, fx farver, og derudover tager vi udgangspunkt i og arbejder konkret med det hjem, hvor vi er på besøg. Derfor vil der være en gang, hvor du og dit hjem er ekstra meget i fokus, og vi arbejder konkret med dig i dine behov derhjemme.

Udtalelse fra tidligere kursist

"Jeg fik både viden og en konkret plantegning for min indretning. Det var en rigtig god oplevelse, og så var det sjovt! Mette startede med at skabe et godt overblik over, hvad vi skulle. Hun fik os simpelthen til at se på vores eget hjem med helt andre briller. Vi rykkede rundt i min lejlighed med det samme og det blev bare super fint - mere let og anderledes, så energien i rummet blev langt bedre. Tænk, hvor lidt der skal til! Hvor var det skønt at få gjort!

Det var ikke nok bare at rykke rundt på møblerne på mit soveværelse for at skabe det værelse, som jeg ønsker. Så i stedet for at flytte møblerne, tegnede hun simpelthen en plan med det samme, så jeg har et overblik over, hvordan indretningen skal være for at skabe en god energi. Jeg vil helt sikkert anbefale hendes kursus til andre!"

Luuna Nygaard

Få information

 

Kontaktinfo

IndretningsAkademiet

Staget 12
3070 Snekkersten

 Vis telefonnummer
www.indretningsakademiet.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Indretningsforløb

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Indretningsforløb endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 7 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Katrine Tangvald, tidligere delt...

"Jeg har længe haft udfordringer med min indretning, men nu er det løst!"

Kundeudtalelser
Blixa Baun, tidligere deltager

"Det var hyggeligt, spændende og meget lærerigt!"

Kundeudtalelser
Luuna Nygaard - tidligere deltager

"Jeg fik både viden og en konkret plantegning for min indretning".

Læs mere