Vis studentum.dk som: Mobile

Akkrediteret kokkeuddannelse i Schweiz - Kandidat/Master

Culinary Arts Academy Switzerland
1 år
Kontakt SU-kontoret på skolen
Heltid
Videregående uddannelse
Le Bouveret
Jan, Apr, Juli, Okt - hvert år

Akkrediteret kokkeuddannelse i Schweiz - Kandidat/Master

 Kockutbildning på masternivå, Culinary Arts Academy

Kokkeuddannelse i Schweiz - på Master niveau

Har du allerede mindst tre års erfaring som kok eller en bachelor inden for kulinarisk kunst, og har du ambitioner om at blive en del af den internationale elite i branchen? Denne uddannelse leder til et job hurtigt. 

Overbygning på din kokkeuddannelse

Overbygningen ved Culinary Arts Academy giver dig en unik mulighed for at udforske kulinariske trends i hjertet af Schweiz. Her kan du tage et Postgradute Diploma in Culinary Arts på et år og fortsætte på en MIB med fokus på management og HR i restaurationsbranchen.

Sæt nye standarder for kulinariske trends og kreativitet

Den samlede Master of International Business in Culinary Management er designet til at give dig indsigt i alle aspekter af kulinarisk kunst og gastronomi. Det gælder både i køkkenet og på forretningssiden.

Efter kokkeuddannelsen har du:

  • Kendskab til håndtering af fødevarevarer, ernæring og kulinariske teknikker
  • Redskaberne til at sammensætte en menu og beregne omkostninger
  • Værktøjerne til at sammensætte den rette personalegruppe og fastholde medarbejdere 

Under hele forløbet er der fokus på at inspirere til kreativitet, og du kommer til at arbejde med din egen forretningsplan. Det er din garanti for, at du bagefter er rustet til at præsentere innovative idéer, der sætter standarden og skaber nye kulinariske trends på verdens bedste restauranter. 

Kokkeuddannelsen indeholder blandt andet en udfordrende praktik, teorikurser i hygiejne, moderne madlavning og knivteknikker. 

Er du klar til en fremtid som chefkok eller restaurantchef?

Ved Culinay Arts Academy har du chancen for at starte på dit Postgraduate Diploma in Culinary Arts fire gange om året. Du behøver derfor ikke vente længe, hvis dette lyder som uddannelsen for dig. Den samlede masteruddannelse tager halvandet år, der er fordelt på fire semestre på 11 uger. Efter de første to semestre, er der indlagt et internship på et halvt år i Schweiz, mens du efter fjerde semester igen skal et halvt år i praktik i Schweiz eller i udlandet.

Når du står med dit eksamensbevis i hånden, har du alle ingredienserne i opskriften på succes som chefkok eller restaurantchef på en hvilken som helst femstjernede restaurant - eller måske endda starte op selv. 

Praktik - tag din kokkeuddannelse udenlands

Du får hjælp af skolen til at finde din praktikplads, og du kan komme i praktik i hele verden som fx. USA, Dubai, Shanghai og London. Vi anbefaler, at du har praktik både i en storby og på et resort i fx. Caribien. 

Vores rekrutteringseksperter hjælper dig med at finde dit praktiksted. 

Karrieremuligheder med kokkeuddannelsen

Da det er en intensiv lederuddannelse, så bør du have ambitioner om at blive leder i din karriere. Du kan forvente dig at arbejde på et  4-5-stjernet hotel eller luksusrestaurang. 

Vil du vide mere? Kontakt Culinary Arts Academy allerede i dag og hør mere om, hvordan du kommer i gang!

Ansøgning og adgangskrav

Det anbefales, at du er fyldt 21 år ved studiestart. Derudover skal du have en godkendt bachelorgrad eller tre års relevant erfaring. Sidst men ikke mindst skal du have engelskkundskaber, der svarer til TOEFL 500, IELTS 5.0 eller 50+ ved Oxford Online Placement Test (OOPT).

  • Motiveringsbrev
  • CV
  • Kopi af referencer
  • Kopi af gyldigt pas

Her kan du læse videre

MIB - Master of International Business in Culinary Arts

Efter et år kan du fortsætte med at læse mere teori og herefter gå i praktik. Herved vil du få en MIB Master in International Business in Culinary Arts. 

Pris

Prisen på bacheloruddannelsen er per semester inklusiv forplejning og bolig. Du får løn under dine praktikperioder, og der er mulighed for at søge legater til at dække dele af dine omkostninger. Kontakt Culinary Arts Academy via formularen nedenfor for mere information.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy Switzerland

Levi Nikitin - Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret kokkeuddannelse i Schweiz - Kandidat/Master

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Akkrediteret kokkeuddannelse i Schweiz - Kandidat/Master endnu. Bliv den første!