Culinary Arts Academy Switzerland

i Le Bouveret (+ 1 lokationer)
Få mere information om skolen 👍

Om os

Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy Switzerland - få success som kok eller konditor

Drømmer du om en fremtid inden for restaurantbranchen som enten kok, køkkenchef, konditor eller restaurantchef? Culinary Arts Academy Switzerland tilbyder professionelle kokkeuddannelser og diplomuddannelser, hvor du får både teori og prakis. Fælles for dem alle er, at de giver dig opskriften til at udleve dine ambitioner og få succes i toppen af restaurationsbranchen. Dit kulinariske eventyr starter her.

Verdens førende kokke- og konditorskoler

Culinary Arts Academy Switzerlander kendt som en af ​​verdens førende madlavnings- og konditorskoler. Med sin campus i Le Bouveret ligger skolen i hjertet af Europa, omgivet af kulinariske traditioner fra både Italien og Frankrig.

Både konditor- og kokkeuddannelser kombinerer praktiske emner med lederskabskurser. Formålet er, at den studerende skal uddanne sig til at være en fremtidig leder i køkkenet. Uddannelserne inkluderer også betalte praktikpladser, hvor studerende får mulighed for at arbejde på nogle af verdens bedste restauranter.

Culinary Arts Academy Switzerland

Kombinationen af ​​teori, praktiske kurser og erhvervserfaring betyder, at den studerende udvikler både den teoretiske viden og de praktiske færdigheder, der kræves for at blive en succesrig international kok eller konditor.

Med små klasser af 12 studerende i hver gruppe, giver vores erfarne lærere hver studerende den opmærksomhed, de har brug for til at udvikle sig i køkkenet. Vi tilbyder international konditori- og kokkeuddannelse med avancerede faciliteter i hjertet af Europa.

Culinary Arts Academy Switzerland ranked 7th best hospitality school


Tag din uddannelse i Schweiz på Culinary Arts Academy Switzerland

Lær de nyeste management metoder og udlev din passion for gastronomi. Ved Culinary Arts Academy Switzerland får du en unik mulighed for udleve din passion for gastronomi i et internationalt miljø, hvor alle brænder for kreativ kulinarisk kunst.

Overvejer du at læse på Culinary Arts Academy Switzerland i Schweiz? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Uddannelsen er designet til dig, der har ambitioner om en succesfuld karriere inden for hotel og turisme. Du får personlig vejledning og mulighed for at tage din SU med til Schweiz. Skolen har ansat danske vejledere der gratis og helt uforpligtende kan svare på alle dine spørgsmål.

Udfyld kontaktformularen længere nede på siden for at få styr på dine studiemuligheder i udlandet.


Vis alle uddannelser fra Culinary Arts Academy Switzerland

Uddannelser

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Culinary Arts Academy Switzerland
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kategorier

Hotel og Restaurant

   Kok

Kontakt

Culinary Arts Academy Switzerland

Levi Nikitin - Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk


Sponsoreret