Vis studentum.dk som: Mobile

Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst

Culinary Arts Academy Switzerland
33 uger
Heltid
Videregående uddannelse
Startdato
Le Bouveret
06-07-2020 
05-10-2020 

Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst

Culinary artsLær at mestre konditori og chokolade kunsten 

Vil du også gerne lære at mestre konditori og lave gourmet kager, hvor alt er til perfektion? Så skal du udforske en verden af europæisk konditorivarer og chokolade kunst i Schweiz - fødestedet for mælkechokolade. Dette kursus giver dig mulighed for at fremvise og udvikle dine evner og kreativitet. 

Dit udbytte af kurset 

Du vil igennem dette kursus opholde dig på det tidligere Grand hotel, der ligger på bredden af Lake Lucerne og blot et stenkast væk fra de schweiziske alper. Som et af Schweiz mest populære turistmål er der masser af butikker, restauranter og aktiviteter du kan udforske i din tid uden for køkkenet. Den historiske bygning tilbyder vores hotel campus et unikt miljø at bo og lære og som er gennemsyret af den schweiziske gæstfrihedstradition.

Dine undervisere vil demonstrere og forklare enhver teknik i konstruktionen af de kulinariske kager og chokoladekonstruktioner. Du vil derefter praktisere de viste teknikker på en individuel arbejdsstation, imens du bliver vejledt trin for trin, så du lærer teknikkerne til perfektion. 

På trods af at kurset i køkkenet foregår i et meget disiplineret miljø, er undervisningsstilen stadig rummelig og opmuntrende. Kurset er indelt i 3 blokke, hver med en varighed på 11 uger. 

1) Kager og Bageri fra start til slut

Du vil i den første periode arbejde med emnerne: 

  • Fra gård til bord

  • Håndværksbageri

  • Tradionelle sweisiske og eupæiske kager. 

I denne første del af de tre byggesten kombinerer du færdighederne som bager og konditor.

Du vil blive introduceret til kunsten og videnskaben bag bagning og wienerbrød og igennem hands-on klasser lære hvordan du laver den bedste dej, brød, kiks, kager, tærter, og salte ting. 

Du vil derefter begynde at udvikle færdigheder inden for avancerede brødfremstillingsmetoder og forberedelsen af traditionelle kager. Du vil lære at skabe fantastiske både varme og kolde desserter egnet til restauranter, dessert vogne og buffetter. Imens lærer du at kombinere kagernes traditionelle udsmykning og præsentation. 

2) Eupæiske gourmet konditori og chokolade

Du vil i den anden periode arbejde med emnerne: 

  • Fra kakaobønne til chokoladebar
  • Moderne desserter
  • Vegetar, Vegan og diet tendenser

Baseret på det fundamentale program, vil du i disse 11 uger kigge nærmere på egenskaberne ved chokolade og kakao produkter, og herigennem udvikle en forståelse af sammensætningen og virkningerne af de vigtigste ingredienser til fremstilling af dessert og chokolade kunst.

Du vil lære forretningshemmeligheder, så du kan lave imponerende og unikke chokolader og trøfler samt hvordan chokolde krystaliseres. Oprindelsen af chokoladen - fra bønne til bar - er en vigtig viden for dig, for at du virkelig kan arbejde med og forstå chokoladen. 

Eksponeringen for industriprodukter og nuværende trends, vil blive fulgt op med et chokoladefabriks besøg, hvilket vil forbedre din læringserfaring.

Ved hjælp af avancerede færdigheder og teknikker, vil du blive introduceret til fænomenal fremstilling, dessert plating og fremstilling af kager som vil serveres i restauranter, buffeter og til catering.

Hands-on erfaring fokuserer på fremstilling af konfektureprodukter, internationale desserter, moderne kage designs og avancerede dekorationer samt de nyeste veganske kost specialiteter. En af timerne vil en gæstekok komme og udstille de aktuelle branchetendser for dig og dine medkursister. 

3) Mesterkok i konditori og chokolade

Du vil i den tredje og sidste periode arbejde med emnerne: 

  • Fra idé til mesterværk
  • Industri trend og koncept
  • Innovations showroom ekspertise

Efter at have erhvervet avancerede færdigheder under gourmetkagerne og chokoladeprogrammet, vil du nu lære mastery af wienerbrød og chokolade kunst.

Dette program giver dig muligheden for at vise din nyskabende og kunstneriske side ved at skabe chokolade-, pastillage- og sukkerbriller, der anvender avancerede molekylære teknikker i kombination med moderne dekoration og præsentationen.

Grundlæggende principper for forståelse af konditorivarer er fastlagt gennem emner af sensorisk udvikling, madparring og markedsundersøgelser.

Anvendelsen af en række moderne og avancerede teknikker, vil forberede din high-end konditorier, imens du opdager 3D trykning og de nyeste køkkenprocesser.

I løbet af de sidste uger af programmet, vil du demonstrere dine færdigheder, viden og kunstneriske følelse i forskellige kategorier i den store Pastry & Chokolade Master Challenge, som bedømmes af et ekspertråd.

Det luksus konditori du skaber i den endelige udfordring - vil samle samle hele din konditori, wienerbrøds og chokolade rejse. 

Kursus placering

Leveres i vores state-of-the-art by campus faciliteter i hjertet af Lucerne, denne omfattende Programmet henvender sig til alle interesserede i at lære om konditori og chokolade kunst. Denne 3-trins Programmet kan tages som individuelle byggesten på 11 uger hver eller som en schweizer Grand Diplom i løbet af 33 uger.

Ansøgning og adgangskrav

Alle kan tilmelde sig.

Eksamen og diplom

Der er en afsluttende projekt, med et diplom.

Videreuddannelse

Alle studerende har muligheden for at være i en betalt praktik i minimum 6 måneder hos en Michelin restaurant. 

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy Switzerland

Levi Nikitin - Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk Uddannelsens hjemmeside

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst endnu. Bliv den første!

Du vil måske også være interesseret i: