Vis studentum.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst

Culinary Arts Academy Switzerland
33 uger
Heltid
Videregående uddannelse
Le Bouveret
05-10-2020

Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst

Culinary artsLær at mestre schweizisk konditori og chokolade

Vil du også gerne lære at mestre konditori og lave gourmetkager, hvor alt er til perfektion? Så skal du tage et kursus inden for europæisk konditori og chokolade i Schweiz - chokoladens hjemland! Kurset giver dig mulighed for at udvikle dine evner og kreativitet inden for chokolade og konditori. 

Dit udbytte af kurset 

Uddannelsen finder sted på det tidligere Grand hotel, der ligger ved bredden af Lake Lucerne og blot et stenkast væk fra de schweiziske alper. Som et af Schweiz' mest populære turistmål er der masser af butikker, restauranter og aktiviteter, du kan udforske i din tid uden for køkkenet. 

Uddannelsen har et praktisk fokus, hvor dine undervisere forklarer og demonstrerer teknikken bag konstruktionen af diverse bagværk, kager og desserter. Herefter øver du de forskellige metoder på egen hånd, mens du bliver vejledt trin for trin. På den måde lærer du at mestre de forskellige teknikker til perfektion. 

Kurset er indelt i 3 blokke, hver med en varighed på 11 uger. 

1) Grundpillerne i kager og bagværk (11 uger)

I den første periode arbejder du med emnerne: 

  • Fra gård til bord

  • Bagværk

  • Tradionelle sweisiske og eupæiske kager. 

Du lærer om de grundlægende teknikker og videnskaben bag bagning og konditori. Igennem hands-on undervisning lærer du, hvordan du laver den bedste dej, brød, kiks, kager, tærter, og salte ting. Derudover får du indsigt i en af tidens tendenser, "fra gård til bord" bevægelsen, der handler om at bruge lokale fødevarer og ingredienser.

Et besøg på en lokal gård er en del af undervisningsforløbet.

Herefter lærer du om de mere avancerede fremstillingsmetoder og du lærer at lave traditionelt europæisk og schweizisk bagværk. 

2) Eupæiske gourmet konditori og chokolade (11 uger)

I den anden periode arbejder du med emnerne: 

  • Fra kakaobønne til chokoladebar
  • Moderne desserter
  • Vegetar, Vegan og diet tendenser

I den anden blok lærer du om chokolade og kakaoprodukter, som er nogle af de vigtigste ingredienser til fremstilling af desserter og konditori. 

Du bliver undervist i at lave imponerende og unikke chokolader og du lærer, hvordan chokolade krystalliseres. Chokoladens oprindelse - fra bønne til bar - er vigtig viden, for at du virkelig kan arbejde med chokolade.  

Derudover lærer du at lave is og sorbet, og både kolde og varme desserter. Du bliver bekendt med de forskellige smagvarianter og strukturer, så du selv kan udvikle nye kager og desserter. Du lærer også om forskellige teknikker til at kunne imødekomme særlige diæter og ønsker, herunder vegansk, vegetariske og lignende. 

3) Mesterkok i konditori og chokolade

I den tredje og sidste periode arbejder du med emnerne: 

  • Fra idé til mesterværk
  • Trends og koncepter
  • The Final Pastry and Chocolate Challenge

Efter at have opbygget nye og mere avancerede færdigheder inden for udvikling af konditori og chokolade, lærer du nu at bruge din viden og færdigheder i praksis, og at gøre dine ideer til virkelighed. 

Vi kigger på, hvordan kulinariske trends påvirker produktudviklingen indenfor konditorområdet. Ved hjælp af moderne redskaber såsom 3D printning, fødevareparring og molekylære teknikker undersøger vi de forskellige udviklingstendenser indenfor branchen. 

Mod slutningen af forløbet får du mulighed for at vise dine færdigheder og alt hvad du har lært overfor et ekspertpanel, når du deltager i den store "Pastry & Chocolate Master Challenge". 

Uddannelsessted

Uddannelsen finder sted på vores campus i hjertet af Lucerne. Uddannelsen henvender sig til alle, der er interesseret i at lære mere om konditori og chokolade. Den er bygget op over 3 trin af 11 uger. Du har mulighed for at tage et trin ad gangen, eller tage hele uddannelsen på en gang.  

Lønnet praktik

Du har mulighed for at komme i lønnet praktik allerede efter de første to skoleperioder. Det kan være et hvilket som helst sted i verden. Mange studerende vælger at blive i Schweiz, og lære alt om schweizisk chokolade. 

Ansøgning og adgangskrav

Alle kan tilmelde sig.

Eksamen og diplom

Der er en afsluttende projekt, med et diplom.

Videreuddannelse

Alle studerende har muligheden for at være i en betalt praktik i minimum 6 måneder hos en Michelin restaurant. 

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy Switzerland

Levi Nikitin - Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst endnu. Bliv den første!
Åbent hus
august 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Du vil måske også være interesseret i: