Vis studentum.dk som: Mobile

Swiss Grand Diploma i Vegetarisk kulinarisk kunst

Culinary Arts Academy Switzerland
Videregående uddannelse
Le Bouveret
Kontakt for information

Fremragende Studievejledning


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Swiss Grand Diploma i Vegetarisk kulinarisk kunst

Swiss Grand Diploma i Vegetarisk kulinarisk kunst

Lær hvordan man laver og tranformere enhver ret til et vegetarisk festmåltid! Med et diplom i kulinarisk kunst hos Culinary Arts Academy Switzerland får du færdigheder i at lave kulinariske retter og vegetariske retter.

Uddannelsens indhold

På uddannelsen i vegetarisk kulinarisk kunst kan du vælge mellem en ud af to vegetariske kurser, og du får færdigheder i at forberede vegetariske fine-dining måltider. Her lærer du, hvordan man præsenterer måltidet, du lærer om ingredienser og hvilke vine der passer til maden. Du lærer selvfølgelig også om service, og vigtigheden i at balancere næring med sundhed samt hygiejne kontrol.

Denne uddannelse er en verdensklasse kulinarisk program, som giver dig tekniske færdigheder, som du skal bruge for at blive en Michelin Stjerne Chef. Der vil under uddannelsen være udveksling fra top vegetariske chefs og restauranter, hvor du kan lære en masse gode tricks og praktisk viden. 

Som færdiguddannet fra Culinary Arts Academy Switzerland får du efter afslutning et diplom i Vegetarisk kulinarisk kunst.

Uddannelses opbygning

Uddannelsen er opbygget af tre semestre, som hver varer 11 uger.

Første semester vil bestå af følgende fag:

  • Grundlæggende viden om vegetarisk og plantebaseret madlavning
  • Mad sikkerhed og rengøring
  • Introduktion til industriel erfaring
  • Fransk eller tysk sprog

Andet semester vil bestå af følgende fag:

  • Vegetarisk og plantebaseret gourmet køkken
  • Smag gennem tiden: Historien og kulturen omkring vegetariske køkkener og plantebaseret måltider
  • Introduktion til vegansk bagning og konditori kunst
  • Business kommunikation
  • Fransk eller tysk sprog

Valgfri praktikophold i Schweiz eller andre lande

Tredje semester består af følgende fag:

  • Køkkener fra hele verden
  • Det kolde køkken
  • Smag gennem tiden: Europæisk gastronomis kultur og historie
  • Køkken ledelse og lederskab
  • Fransk eller tysk sprog

Praktik i Schweiz eller andre lande i 4-6 måneder.

Le Bouveret - Apicus

Kurset foregår på vores Le Bouveret campus ved Genevesøen, i en moderne og nybygget 4-etagers bygning, der er skræddersyet til gastronomiundervisning. 

Campusset huser også "Mosimann Samlingen", som er en ekstraordinær samling af historiske kokkebøger og kulinariske genstande indsamlet over 50 år af den schweiziske masterchef, Anton Antonimann, som er tidligere kok hos det britiske kongehus. Samlingen omfatter menuer, middagsplanlægning og gallaopsætninger, som han har glædet kongelige og berømtheder med i over 50 år. 

Videreuddannelse

Overfør din merit til Culinary Arts Academy

Oplev Swiss gæstfrihed og en verdensklasse business uddannelse ved at overføre dine merit point til Swiss Arts Academys top rangerede skole. På denne måde kan du få personlig vejledning og læring, højt kvalificeret fakultet og et globalt fællesskab med over 24.000 andre internationale elever.

Culinary Arts Academys Direct Entry program gør det nemt for studerende, som har foretaget erhvervfaglig erfaring eller uddannelse, at fortsætte deres akademiske rejse på denne skole. Kandidater som har taget uddannelse eller erhvervsfaglig erfaring, som minder om kurser på Culinary Arts Academy, kan overføre deres merit point og dermed forkorte deres akademiske program.

Dit udbytte af at overføre merit:

  • Få eksponentiel praktikplads og karriere mulighed rundt i hele verden
  • Schweiz' bedste kulinariske skole med top rangerede kulinariske uddannelser, faciliteter og verdensklasse instruktører 
  • Studenter får bolig og mad gennem hele studietiden

Ansøgning og adgangskrav

Adgangkrav for at kunne tage uddannelsen Swiss Grand Diploma i konditori og chokolade kunst er:

  • Anbefalet at være mindst 18 år
  • Har du tidligere erfaring med kulinariske skoler og med passende kvalifikationer, har du mulighed for direkte adgang

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Swiss Grand Diploma i Vegetarisk kulinarisk kunst
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Culinary Arts Academy Switzerland

Levi Nikitin - Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Swiss Grand Diploma i Vegetarisk kulinarisk kunst

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Swiss Grand Diploma i Vegetarisk kulinarisk kunst endnu. Bliv den første!
Åbent hus
december 2021
ma
ti
on
to
fr
3
4
5
6
7
8
9
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2