Vis studentum.dk som: Mobile

Swiss Grand Diploma i kulinarisk kunst

Culinary Arts Academy Switzerland
33 uger
Heltid
Videregående uddannelse
Startdato
Le Bouveret
06-04-2020 
06-07-2020 
05-10-2020 

Swiss Grand Diploma i kulinarisk kunst

Bliv professionel inden for den kulinariske verden

Dette spændende og omfattende kursus henvender sig til dig, der er interesseret i den kulinariske verden og gerne vil tilegne dig kokkeegenskaber til perfektion.

Culinary arts academy

Dit udbytte af kurset og dets indhold

De erfarne kokkeinstruktører demonstrerer teknikker på kulinarisk vis foran dig som deltager. Du vil derefter praktisere de viste teknikker på en individuel arbejdsstation, imens du bliver vejledt trin for trin, så du lærer teknikkerne til perfektion. 

På trods af at kurset i køkkenet foregår i et meget disiplineret miljø, er undervisningsstilen stadig rummelig og opmuntrende. Kurset er indelt i 3 blokke, hver med en varighed på 11 uger. 

1) Det essentielle i den kulinariske verden

Du vil i den første periode arbejde med emnerne: 

  • Det essentielle i den kulinariske verden

  • Det essentielle i bagning, wienerbrød og desserter

  • Kokkens værktøjskasse

Til start vil du få et praktisk indblik i det eventyrlige franske og eupæiske klassiske køkken. Du vil også tilegne dig færdigheder inden for de grundlæggende principper for kulinarisk kunst samt bagværk og wienerbrød. Du vil også mestre de grundlæggende kulinariske præparater, herunder lagre, saucer og supper.

Som kurset skrider frem udfordres og øges dine knivfærdigheder. Du vil udvikle dig med forskellige teknikker inden for madlavning og få kompentencer til at kunne håndtere kød, fisk, grøntsager, stivelse og korn.  

Parallelt med de praktiske elementer inden for dette program vil du lære at bruge Fransk køkkenterminologi for basale ingredienser og en helt generel forståelse for 'køkkenkulturen'. 

Kernemodulet i denne fase er - Det essentielle i den kulinariske verden, som leveres i praktiske sessioner med en underbygning af teoriklasser. De praktiske blokke - Det essentielle i bagning, wienerbrød og desserter samt Kokkens værktøjskasse teoriklasse fuldfører dette første skridt på din rejse inden for kulinarisk kunst. 

2) Det professionelle europæiske køkken

Du vil i den anden periode arbejde med emnerne: 

  • Klassisk eupæisk madlavning
  • Klassiske desserter
  • Den professionelle kok

I denne periode vil du opbygge fundamentet, udforske og identificere lokale og regionale produkter og ingredienser. Din læring vil både foregå teoretisk i et klasselokale samt praktisk, så du kan lære teorien igennem hænderne. Du vil igennem dette forløb også lære standarderne for Gault-Millau og Michelin stjerne ratingsystemerne.

Du vil arbejde med både eupæiske nationale og regionale køkkener - lige fra det traditionelle til det moderne - ved at forberede en bred vifte af opskrifter herunder typiske forretter, skaldyr, vegetariske retter samt hovedretter. 

Igennem din forberedelse af opskrifterne, vil du få færdigheder og tilegne dig stor viden i kostpris, indkøb og køkken forvaltning, som er opfundet af den legendariske Auguste Escoffier selv.

De praktiske moduler af klassisk europæisk madlavning og klassiske desserter suppleres med Den professionelle kok-modulet. Samtidig vil du erhverve de nødvendige færdigheder inden for kundeservice til at styrke forholdet mellem din madlavning og en passende betjening af dine gæster. 

3) Mester gourmet kok

Du vil i den tredje og sidste periode arbejde med emnerne: 

  • Gourmet Cuisine
  • Kreere gourmet desserter
  • The cutting-edge kok

Efter at have erhvervet de nødvendige avancerede færdigheder gennem hele det forrige gourmet program, vil du nu lære at mestre din kulinariske kunst til perfektion. Du kommer til at udvikle din gane og sanser ved at udforske forskellige verdenskøkkener med deres ingredienser og specialiteter. Du vil opdage nye måder at parre forskellige smage.

Igennem både teoretiske og praktiske sessioner lærer du om de seneste Schweiziske og 
og europæiske madlavningstendenser og teknikker. Hovedfokus vil være på den schweiziske præcision og kvalitet for fine dinning produktion og præsentation. 

I det virkelige køkkenmiljø, vil du skulle sammensætte menuer, hvor du præsenterer forskellige internationale køkkener og madlavningsstilarter helt fra det klassiske til fusion. Du vil lære det til perfektion i de mere praktisk orienterede moduler Gourmet Cuisine og Gourmet Desserter, i kombination med den indsigt du får i The Cutting-Edge kokke-modulet.

Le Bouveret - Apicus

Kurset foregår på vores campus Le Bouveret ved Genevesøen, hvor vi er vært for vores nye kulinariske kunst facilitet - Apicius. En moderne 4-etagers konstruktion skræddersyet til at forbedre professionel erfaring til vores kulinariske studerende.

Campuset huser også "Mosimann Samling ", som er en ekstraordinær samling af historiske kokkebøger og kulinariske genstande indsamlet over 50 år af den schweiziske masterchef Anton Antonimann OBE. Han var kokken til den britiske kongelige familie.  Samlingen omfatter menuer, middags planlægning og galla opsætninger, som han har glædet kongelige og berømtheder med i de sidste 50 år. 

Ansøgning og adgangskrav

Alle kan tilmelde sig.

Videreuddannelse

Alle studerende har muligheden for at være i en betalt praktik i minimum 6 måneder hos en Michelin restaurant. 

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy Switzerland

Levi Nikitin - Route Cantonale 51
CH-1897 Le Bouveret

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Swiss Grand Diploma i kulinarisk kunst

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Swiss Grand Diploma i kulinarisk kunst endnu. Bliv den første!

Du vil måske også være interesseret i: