Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

CRCS 40th Anniversary Scholarship

40-års jubilæumsstipendiet tildeler en reduktion på 40% på studieafgiften for berettigede studerende. Der er en grænse på 40 tilgængelige stipendier.

Ansøgninger om stipendier vil blive gennemgået, efterhånden som de modtages. Som sådan opfordrer de stærkt studerende til at fuldføre processen så hurtigt som muligt grundet det begrænsede antal tilgængelige stipendier.

Om os

Start din karriere i hotelbranchen ved César Ritz Colleges i Schweiz

Vil du gøre karriere inden for hotel, restauration og turisme? Cesar Ritz Colleges i Schweiz tilbyder professionelle hotel management uddannelser til dig, der vil være en af fremtidens ledere i turist- eller hotelbranchen. Du får et velafbalanceret miks af teoretiske emner som virksomhedsøkonomi, sprog og hotel management, som du får chancen for at omsætte til praksis via betalte praktikperioder ved nogle af verdens førende hotelkæder og restauranter.

Et af verdens førende hotel management skoler

César Ritz Colleges udnævnes årligt til at være en af verdens førende hotel management skoler. Her er et program baseret på Mr. César Ritz filosofi om hotel management. Han grundlagde Ritz-Paris, der er kendt som et af verdens første luksushoteller.

  • 7. skole i verden for Hospitality & Leisure Management
  • 60+ Nationaliteter spredt over alle campusser
  • 250+ studernede per semester
  • 97% jobtilbud når du er færdiguddannet

Tag din uddannelse på César Ritz Colleges i Schweiz

Overvejer du at læse på César Ritz Colleges i Schweiz? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Uddannelsen er designet til dig, der har ambitioner om en succesfuld karriere inden for hotel og turisme. Du får personlig vejledning og mulighed for at tage din SU med til Schweiz. Skolen har ansat danske vejledere der gratis og helt uforpligtende kan svare på alle dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld kontaktformularen længere nede på siden for at få styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Få et godt afsæt for dit drømmejob i hotelbranchen

César Ritz Colleges Switzerland er det første og eneste schweiziske hotel management skole, som har modtaget det prestigefyldte World Tourism Organization (UNWTO) TedQual certifikat. Skolen er desuden akkrediteret af det prestigefyldte Conseil de la Formation et de la Recherche Universitaires (CoFRU) samt New England Association of Schools and Colleges (NEAS&C). Efter endt uddannelse bliver du:

  • Klar til en international karriere i hospitality branchen
  • Supervisor eller General Manager på hoteller og feriesteder
  • Selvsikker, kompetent og berejst med erhvervserfaring fra udlandet

Det gode omdømme og skolens velorganiserede rekrutteringsdage, IRF, giver dig et perfekt afsæt for at finde dit drømmejob efter uddannelsen. Mange har allerede skrevet kontrakt før sidste eksamen.


Vis alle uddannelser fra César Ritz Colleges

Hvorfor vælge César Ritz Colleges?

SU beretiget

Eksklusive praktik muligheder efterfølgende

#7 på verdensplan indenfor Hospitality & Leisure Management

CRCS 40th Anniversary Scholarship

40-års jubilæumsstipendiet tildeler en reduktion på 40% på studieafgiften for berettigede studerende. Der er en grænse på 40 tilgængelige stipendier.

Ansøgninger om stipendier vil blive gennemgået, efterhånden som de modtages. Som sådan opfordrer de stærkt studerende til at fuldføre processen så hurtigt som muligt grundet det begrænsede antal tilgængelige stipendier.

Video

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med César Ritz Colleges
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Hotel og Restaurant

   Turisme og Service

Ledelse og organisation

Markedsføring og salg


Kontakt

César Ritz Colleges

Englisch Gruss Strasse 43.
3900 Brig

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 2 evalueringer

LOUISE JOHANSSON

Efter att ha avslutat 3 år på César Ritz Colleges i Schweiz känner jag mig som en ny människa. Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv, om andra nationaliteter och framförallt hur viktigt det är att jobba med människor från alla världens hörn. Att studera hotell & restaurang industrin är något som borde uppmärksammas av fler människor för ...

Vis alt
DESIRÉE EK

Jag började studera på César Ritz Colleges i juli 2016 och jag har älskat varenda sekund på skolan! Det är en mycket seriös skola som ger en fantastiska möjligheter vart i världen man än vill arbeta. På skolan är allt från lärarna till maten i absolut toppklass, men bäst av allt är möjligheterna skolan ger en för framtiden! Utöver de akademiska ...

Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om César Ritz Colleges

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 2 evalueringer
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Det siger andre om skolen
”Danske talenter, der tænker nyt...
Swiss Education Group

Drømmer du om at blive morgendagens leder i den internationale hotel- og restaurationsbranche? Vi har talt med Niels Ellegaard, der på tredje år arbejder som School Career & Alumni Coordinator ved César Ritz Colleges Switzerland. Her hjælper han blandt andet danske studerende med at skabe deres karriereplan og finde de rette internships og ikke mindst det første job i en spændende karriere.

Læs mere
 Mette Brødbæk, bachelorstuderende
Bachelor i Hotel & Tourism Management

"Vi er som én stor familie fra hele verden. Mine klassekammerater og jeg elsker at udforske Schweiz og forskellige nabolande som for eksempel Italien eller Frankrig i weekenderne."

Læs mere om Mette her
Daniel, bachelorstuderende
Bachelor i Hotel & Tourism Management

"Det føltes glædeligt at sælge en $4500 flaske La Tâche under mit første praktikophold."

Læs mere om Daniel her
Rasmus, bachelorstuderende
Bachelor i Hotel & Tourism Management

"Selvom min rejse og min uddannelse hos César Ritz Colleges kun lige er begyndt, har jeg allerede lært meget. Jeg har fået en masse forbindelser, og jeg har for nylig accepteret mit første praktikophold."

Læs mere