Vis studentum.dk som: Mobile


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

Start din karriere i hotelbranchen ved César Ritz Colleges i Schweiz

Vil du gøre karriere inden for hotel, restauration og turisme? Cesar Ritz Colleges i Schweiz tilbyder professionelle hotel management uddannelser til dig, der vil være en af fremtidens ledere i turist- eller hotelbranchen. Du får et velafbalanceret miks af teoretiske emner som virksomhedsøkonomi, sprog og hotel management, som du får chancen for at omsætte til praksis via betalte praktikperioder ved nogle af verdens førende hotelkæder og restauranter.

Tag din uddannelse på César Ritz Colleges i Schweiz

Overvejer du at læse på César Ritz Colleges i Schweiz? Så udfyld kontaktformularen nedenfor.

Uddannelsen er designet til dig, der har ambitioner om en succesfuld karriere inden for hotel og turisme. Du får personlig vejledning og mulighed for at tage din SU med til Schweiz. 

Skolen har ansat danske vejledere der gratis og helt uforpligtende kan svare på alle dine spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.

Klik på mere information og udfyld kontaktformularen længere nede for at få styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Få et godt afsæt for dit drømmejob i hotelbranchen

César Ritz Colleges Switzerland er det første og eneste schweiziske hotel management skole, som har modtaget det prestigefyldte World Tourism Organization (UNWTO) TedQual certifikat. Skolen er desuden akkrediteret af det prestigefyldte Conseil de la Formation et de la Recherche Universitaires (CoFRU) samt New England Association of Schools and Colleges (NEAS&C). Efter endt uddannelse bliver du:

  • Klar til en international karriere i hospitality branchen
  • Supervisor eller General Manager på hoteller og feriesteder
  • Selvsikker, kompetent og berejst med erhvervserfaring fra udlandet

Det gode omdømme og skolens velorganiserede rekrutteringsdage, IRF, giver dig et perfekt afsæt for at finde dit drømmejob efter uddannelsen. Mange har allerede skrevet kontrakt før sidste eksamen.

Læs interview med Niels Ellegaard, School Career & Alumni Coordinator, César Ritz Colleges Switzerland

Invester i din fremtid med en hotel management fra César Ritz Colleges Switzerland

César Ritz Colleges tilbyder hotel management uddannelser på tre campusser i byerne Brig, Lucerne og Le Bouveret. Her kan du bl.a. få en bachelor i turisme og hotel management med akkreditering fra Washington State University og en master i turisme og hotel management eller i serviceøkonomi med akkreditering fra University of Derby. Du får dermed en hotel uddannelse, der åbner døre til turistbranchen i hele verden og inkluderer:

  • 1 års erhvervserfaring i hospitality branchen i Schweiz eller resten af verden
  • 2 skriftlige referencer fra dine praktiksteder
  • 1 akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz på bachelor - eller masterniveau

På vejen mod en bachelor i hotel management får du desuden et Swiss Certificate i Hotel & Restaurant Operations efter et år og et Swiss Higher Diploma i Hotel & Tourism Management efter to et halvt års studier. Begge diplomer kan bruges til at søge job på feriesteder over hele verden. Det gør uddannelsen til en god investering i din fremtid.

Finansier din hoteluddannelse i Schweiz med SU og betalt praktik

Kontakt César Ritz Colleges og få hjælp til at vælge den rette hotel management uddannelse til dig! På alle uddannelser er der mulighed for at søge SU, og du får løn, mens du er praktik. Før, under og efter optagelse til skolen personlig vejledning om alt fra finansiering til bolig og karrieremuligheder. Dertil er fuld forplejning og bolig i et delt dobbeltværelse inkluderet i studieafgiften.


Vis alle uddannelser fra César Ritz Colleges

Video

Ved César Ritz Colleges i Schweitz får du en hotel management uddannelse, der bygger filosofien bag det berømte Ritz-Paris Hotel. Det klæder dig på til en karriere på luksushoteller i hele verden.

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med César Ritz Colleges og høre mere om deres uddannelser.

Kategorier

Hotel og Restaurant

   Turisme og Service

Ledelse og organisation

Markedsføring og salg


Kontakt

César Ritz Colleges

Englisch Gruss Strasse 43.
3900 Brig

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 2 evalueringer

LOUISE JOHANSSON
(4)
Efter att ha avslutat 3 år på César Ritz Colleges i Schweiz känner jag mig som en ny människa. Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv, om andra nationaliteter och framförallt hur viktigt det är att jobba med människor från alla världens hörn. Att studera hotell & restaurang industrin är något som borde uppmärksammas av fler människor för ...
Vis alt
DESIRÉE EK
(5)
Jag började studera på César Ritz Colleges i juli 2016 och jag har älskat varenda sekund på skolan! Det är en mycket seriös skola som ger en fantastiska möjligheter vart i världen man än vill arbeta. På skolan är allt från lärarna till maten i absolut toppklass, men bäst av allt är möjligheterna skolan ger en för framtiden! Utöver de akademiska ...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om César Ritz Colleges

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,5)
Baseret på 2 evalueringer
Åbent hus
april 2021
ma
ti
on
to
fr
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
Det siger andre om skolen
 Mette Brødbæk, bachelorstuderende

"Vi er som én stor familie fra hele verden"

Læs mere
”Danske talenter, der tænker nyt...
Swiss Education Group

Drømmer du om at blive morgendagens leder i den internationale hotel- og restaurationsbranche? Vi har talt med Niels Ellegaard, der på tredje år arbejder som School Career & Alumni Coordinator ved César Ritz Colleges Switzerland. Her hjælper han blandt andet danske studerende med at skabe deres karriereplan og finde de rette internships og ikke mindst det første job i en spændende karriere.

Læs mere