Rønde Højskole

i Rønde
Få mere information om skolen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

Rønde Højskole

Velkommen til Rønde Højskole! 

Rønde Højskole er en højskole med studieforberedende linjer og masser af andre spændende valgfag, rejser, oplevelser og fællesskab for livet. Skræddersy dit højskoleophold og bliv klogere, gladere og mere inspireret. 

Et langt højskoleophold med studiefaglige linjer på Rønde Højskole er for dig, der søger oplevelser med inspiration til livet og til uddannelse. Her møder du møde unge fra hele landet og hele verden, hvor I sammen skaber et helt særligt og inspirerende fællesskab.

Studieforberedende linjer 

Som elev på Rønde Højskole skal du vælge en af deres fem studieforberedende linjer. Det er undervisning på et højt fagligt niveau, som har til formål at hjælpe dig videre i dit liv og måske med en videregående uddannelse. Deres dygtige undervisere har specialiseret sig i at vejlede og sparre med dig i forhold til de drømme og personlige egenskaber, du har. Her får du lov at udforske, fordybe dig, eksperimentere og lade dig inspirere af et fagområde uden at skulle til eksamen og tænke på karakterer. Til gengæld kan de hjælpe dig på vej mod at blive afklaret i forhold til dit valg af studie. Og du kan altid vende dine overvejelser, tvivl og spørgsmål med din linjefagslærer.


Vis alle uddannelser fra Rønde Højskole

Åbent hus

Åbent Hus på Rønde Højskole

Åbent hus med tilmelding på Rønde Højskole

Rønde Højskole holder åbent hus for alle interesserede. Her kan du se skolen, møde lærere og elever både til rundvisning og en god snak. Du får også lejlighed til at høre omstudiefaglige linjerogvalgfag, og om hvordan du kan sammensætte et skema, der er passer lige til dine ønsker. Og så kan du selvfølgelig få svar på alle dine spørgsmål vedr. fx økonomi, indmeldelse, erfaring til kvote 2 m.m.

Pitstop-elever på Rønde Højskole tilbydes efter individuel vurdering nedsat pris.

Er du gået i stå i uddannelsen? Kommet i tvivl om du er på det rigtige studie? Trænger du til at genfinde noget glæde og energi? Så er pitstop-ordningen måske noget for dig.

Studierejser og -ture

Som en del af dit højskoleophold kan du tage med Rønde Højskole ud at rejse. På alle lange højskoleophold udbyder vi fire forskellige rejser fordelt på to rejseuger. Alle længerevarende studirerejser og-ture er tilvalg og du skal forvente at betale en merpris for disse oplevelser. Ønsker du ikke at tage med på rejse, så er også mulighed for uden merpris at blive hjemme på højskolen, hvor du kan opleve spændende temauger med spændende udflugter, foredrag og aktiviteter.

Vi glæder os til at se dig på følgende datoer:

Dato:   14-05-2024    Tid:   17:00 - 19:00   Læs mere
Dato:   12-06-2024    Tid:   17:00 - 19:00   Læs mere

Uddannelser

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Rønde Højskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kategorier

Kommunikation og medier

   Journalistik

Medicin, pleje og behandling

Naturvidenskab

Pædagogik og undervisning

Sport og idræt

Økonomi og handel


Kontakt

Rønde Højskole

Skolevej 2
8410 Rønde

 Vis telefonnummer

Sponsoreret