Vis studentum.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Integrated Professional Pilot Program

Keilir Aviation Academy
20 måneder
Engelsk
SU-godkendt
Heltid
Private uddannelser
Island

Video

Integrated Professional Pilot Program

Pilotstudent

Integrated Professional Pilot Program - Professionel Pilotuddannelse til 585.000 DKK

Vores mål er at tilbyde vores studenter den højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Integrated Professional Pilot Program er designet til elever uden eller med begrænset flyveerfaring.

Programmet er et velstruktureret og fyldestgørende program, som fokuserer på at få dig ansat som First Officer ved luftfartsselskaber som Scandinavian Airlines, Icelandair, Norwegian og Ryanair. Programmet er tilrettelagt til at tage 18 måneder og kræver en høj grad af disciplin og motivation. Efter endt uddannelse kan du være sikker på, at du har opnået den fornødne attitude, professionalisme samt de færdigheder der kræves for at opnå en lang og succesfuld karriere i luftfartsbranchen. Derfor bliver størstedelen af vores elever også ansat efter endt uddannelse. Programmet indeholder følgende:

  • 198 flyvetimer
  • Mere end 750 timers teoriundervisning
  • MCC på en Boeing 757 full flight simulator

Et internationalt miljø - 3 timers flyvning fra København

Vores elever kommer fra hele verden, og som elev ved Keilir Aviation Academy vil du blive en del af et unikt internationalt studiemiljø. Skolens placering ved Keflavik International Airport giver mulighed for at vores elever kan komme på masser af relevante studiebesøg hos de omkringliggende firmaer. Tidligere elever har besøgt Boeing- og Airbusfly når de har været på Island for at blive certificeret under stærk sidevind. Ligeledes har der været arrangeret besøg hos diverse militærfly, besøg i Icelandairs vedligeholdelseshangar samt besøg i lufthavnens kontroltårn.

Uddannelsens opbygning

Integrated Professional Pilot Program består både af teoriundervisning og praktisk flyvetræning, og er tilrettelagt således, at du kan opnå din drømmekarriere på kortest mulig tid. Flyvelektionerne er opdelt i fem faser hvori teoriundervisningen foretages sideløbende samt i mellem perioder med flyvning. Efter at have gennemført vores Integrated Professional Pilot Program vil du have opnået værdifuld erfaring med operation af moderne fly under udfordrende vejrforhold. Du vil opleve, at de egenskaber du tilegner dig under uddannelsesforløbet vil være en stor fordel, når du senere skal søge et job.

Hos Keilir Aviation Academy går vi meget op i at tilbyde vores elever det nyeste inden for træningsmetoder, materiel og flyvemaskiner. Keilir Aviation Academy har valgt at anvende teorimateriale fra CAE Oxford Aviation Academy. Det betyder, at du får adgang til CAE/Oxfords anerkendte interaktive læringssystem. Du vil også modtage CAE Oxfords EASA-godkendte ATPL teoribøger. Under dine studier hos Keilir Aviation Academy vil du også blive udstyret med en iPad. Det meste af træningen gennemføres i Keilir Aviation Academy’s hovedkvarter beliggende ved Keflavik International Airport. Her finder du moderne undervisningsfaciliteter, hvor elever studerer sammen under professionel vejledning. Den sidste del af programmet vil blive gennemført i en Boeing 757 full motion simulator. Her vil fokus være rettet mod den daglige operation i et luftfartsselskab. Du vil lære at arbejde sammen i et hektisk multi-crew miljø. Vores MCC & JOC-kursus består af mindst 30 timers teoriundervisning, 20 timers flyvetimer i simulator og selvstudier i form af CBT.

Målet med MCC kurset er samarbejde i et cockpit som kræver to piloter. Det er et kursus som er basseret på, hvordan virkeligheden ser ud hos de fleste luftfartsselskaber, hvor "cockpit resource management" er altafgørende. Det er en stor omvæltning at gå fra at flyve et mindre single-pilot-propelfly til et stort passagerfly, hvor alting går hurtigere og kræver godt samarbejde. Under ATPL-teorien har eleven gennemgået mange af de tekniske systemer og teorien bag et stort passagerfly. Under MCC kurset skal meget af denne teori nu anvendes i praktik.

Teoridelen af MCC og JOC kurset vil fokusere på, hvordan man håndterer et passagerfly, samt hvilke forskelle man skal være opmærksom på i forhold til et propelfly. Vores elever vil også få en introduktion til procedures, call outs og læsning af checklister. Fokus er dog på de menneskelige faktorer og fler-pilots-samarbejde.

Multi-Crew Cooperation og Jet Orientation Course er et intensivt og givende kursus som ledes af erfarende instruktører, som alle har erfaring fra luftfartsselskaberne. Vi er meget stolte over at kunne udbyde dette kursus på én af verdens mest avancerede simulatorer med et hold instruktører som har den afgørende erfaring, både som kommercielle piloter, typerating-instruktører og typerating-examiners.

Diamond D-sim

Bolig

Som pilotaspirant på Keilir Aviation Academy har du mulighed for at bo i lejligheder på Campus. De fleste internationale studenter vælger at bo på skolens campus. Det giver dig mulighed for at være en del af et internationalt studiemiljø. Campus er praktisk placeret ved siden af lufthavnen og alle skolens faciliteter. I nærområdet finder du et træningscenter, fodboldbane, svømmehaller samt andre aktiviteter. Området ligger 30-35 minutters kørsel fra Reykjavik, med direkte busforbindelser. I dag bor der ca. 1800 personer i 700 lejligheder.

Ansøgning og adgangskrav

Optagelseskrav

For at blive optaget på Integrated Professional Pilot Program skal du opfylde følgende kriterier:

  • Være mindst 18 år gammel ved uddannelsesstart
  • Have bestået en optagelsesprøve i engelsk og matematik
  • Være i besiddelse af et EASA class 1 medical certifikat
  • Have en ren straffeattest

Pris

Uddannelsens pris er 77.990 EURO (585.000 DKK), samt ca. 15.000 DKK til myndighederne i forbindelse med prøver. Du er berettiget til SU under hele uddannelsen.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Keilir Aviation Academy

Keilir Aviation Academy

Grænásbraut 910
235 Reykjanesbær IS

 Vis telefonnummer
aviationacademy.is

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Integrated Professional Pilot Program

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Integrated Professional Pilot Program endnu. Bliv den første!
Åbent hus
september 2020
ma
ti
on
to
fr
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Det siger andre om skolen
Mads Bech - ATR 72 First Officer...

The professional staff, challenging environmental conditions along with flying the brand new fleet at a lower price than other flight schools made the choice easy for me.

Læs mere
Ragnar Magnússon - B757 & B767 F...

My experience with Keilir Aviation Academy was outstanding and I can highly recommend it.

Læs mere
Christina Thisner - B737 First O...

Keilir Aviation Academy offered flexible training, good prices, motivated instructors, good resources and modern visions.

Læs mere
Michael Dencker Lauritzen - B737...

I met some fantastic people that are now among my best friends.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: