Vis studentum.dk som: Mobile

Fodboldlinje - Højskoleophold

Højskolen Hald Ege
20 uger
Heltid
Højskoleophold
Startdato
Viborg
august 2019 
januar 2020 

Fodboldlinje - Højskoleophold

Sæt skub i din udvikling på fodboldlinjen

Udlev dit potentiale som fodboldspiller

Elsker du at spille fodbold, og er du klar til at bruge 20 uger på at udvikle dit fulde potentiale som fodboldspiller samtidig med, at du rykker dig som menneske og får en oplevelse for livet?

Fodboldlinjen på Højskolen Hald Ege udbydes i samarbejde med Viborg FF. Prof. og Team Viborg. Undervisningen tilrettelægges og varetages af højskolens lærere, der typisk også er trænere i de professionelle fodboldklubber samt gæsteundervisere fra ambitiøse miljøer inden for fodboldverdenen. Du får også adgang til en fysioterapeut.

Kombiner teknik og taktik med fysik og psyke

Målet med færdighedsdelen af fodboldundervisningen er, at du udvikles taktisk og teknisk samt fysisk og psykisk. Foruden fodboldtræningen vil der være lektioner med:

  • Fysiologi
  • Teori
  • Skadesforebygelse
  • Håndboldkultur
  • Coaching

Alle, uagtet niveau, er velkomne, men vi har store forventninger til dit udbytte, således at du vil være i stand til at videreføre dit fodboldspil på højst mulige niveau efter endt højskoleophold.

Træneruddannelse og mulighed for klubspil på dit niveau

Som højskoleelev på fodboldlinjen får du, inden for fagets rammer, en træneruddannelse i DBU-regi, enten en B1 eller B2-udannelse, så du efterfølgende kan fungere som træner hjemme i klubben. Alt efter dit niveau og dine ambitioner har du også mulighed for at spille i Viborg FF eller andre klubber, mens du er elev på højskolen.

Lyder 14 timers fodbold om ugen krydret med LIFE SKILLS og en dannelsesrejse til Ghana som noget for dig? Kontakt Højskolen Hald Ege allerede i dag og få mere information om fodboldlinjen.

Indhold på dit højskoleophold

På fodboldlinjen har du 14 timer om ugen med fodbold og 14 timer med LIFE SKILLS:

  • Film, kunst og bøger: 4 lektioner ugentligt
  • Sportspsykologi: 2 lektioner ugentligt
  • Humanitært iværksætteri: 4 lektioner ugentligt
  • Krop og sport – i et idehistorisk perspektiv: 2 lektioner ugentligt
  • Foredrag/sang/fortælling/morgensamling: 2 lektioner ugentligt

Derudover er der individuel vejledning og coaching om dit fremtidige uddannelses- og jobvalg samt foredrag, morgensamlinger, temadage. Inklusiv i prisen er der også en dannelsesrejse til Ghana i Vestafrika.

Hele højskolens værdi ligger i en erkendelse af, at det er sammen med andre, man virkelig rykker. Det er her, man bliver klogere på sig selv og livet, dygtiggører sig indenfor sit felt og oplever, at verden åbner sig og bliver større.

Det praktiske

Et ophold på højskolen Hald Ege koster 1.500 kr. om ugen, der dækker samtlige dine udgifter – kost og logi mm. - på skolen. Der tilbydes 2 lange kurser på 20 uger – et med start i januar og et med start i august.

Udfyld formularen nedenfor for at høre mere om mulighederne. Så inviterer vi dig til et møde, hvor vi fortæller om højskolen med henblik på afklaring og din eventuelle endelige optagelse på skolen.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Højskolen Hald Ege

Højskolen Hald Ege

Videbechs Alle 137, Hald Ege
8800 Viborg

 Vis telefonnummer
www.hoejskolen.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Fodboldlinje - Højskoleophold

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Fodboldlinje - Højskoleophold endnu. Bliv den første!