Vis studentum.dk som: Mobile

Skolen for Sport og Fitness

Odder Højskole
14-22 uger
Nej
Heltid
Højskoleophold
Startdato
Odder
februar 2020 
august 2020 
september 2020 
januar 2021 

Om uddannelsen

Tag på højskole på Skolen for sport og fitness

Er du til friluftsliv, sport og fitnesstræning? Så er et højskoleophold på Skolen for sport og fitness på Odder Højskole lige noget for dig.

På dit højskoleophold får du blandt andet et certificeret fitnesskursus, undervisning i anatomi og fysiologi og masser af spændende valgfag. Du lærer både om almindelige boldspil og kinball og Ultimate.

Udfordr dig selv på Skolen for sport og fitness ved Odder Højskole

Din krop er i centrum på højskoleopholdet

Skolen for sport og fitness sætter fokus på din krop. Dit hovedfag er sport og fitness og udover det, kan du vælge mellem følgende valgfag på højskolen:

  • Outdoor
  • Badminton
  • Volley
  • Svømning
  • Beachvolley
  • Crossfit
  • Fodbold
  • Kanotur
  • Løb
  • Basket

Odder Højskole har egen hal, og vi samarbejder med Odder Fitness og Spektrum Odder Svømmehal, så du kan få den bedste træning på sportshøjskolen.

Skræddersy dit højskoleophold med sport og andre fag

På Skolen for sport og fitness får du både mulighed for at prøve kræfter med fitness og sport, og du kan også vælge mellem de andre af højskolens sammenlagt mere end 80 fag, så du får et skræddersyet højskoleophold.

Skolen for sport og fitness giver dig et spark til rutinen, så din krop styrkes og udfordres i et spændende, sjovt og lærerigt miljø. Dine resultater bliver dokumenteret i forhold til fedtprocent, styrke, kondition og udholdenhed. Du samarbejder med to personlige trænere, to fysioterapeuter og en kostvejleder.

Lær om idrætsteorier på højskoleopholdet

På Skolen for sport og fitness får du både kendskab til psykologiske og fysiologiske idrætsteorier. Du får indsigt i, hvordan kroppen og hjernen fungerer, når du dyrker sport og ideer til opvarmning, så du giver din krop den bedste start. Kontakt Odder Højskole allerede i dag og hør mere om dit højskoleophold i sport og fitness!

Pris

Opholdet koster i:

Efteråret 2019: 1345/1495 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1345 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal).

Foråret 2020: 1445/1595 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1445 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal)

Enkeltværelse koster 400,- kr. ekstra per uge.

Beløbet betaler du månedsvis forud.

Det er muligt at være dagelev. Her betaler du 70% af prisen for et dobbeltværelse.

Før du starter, betaler du 1500 kr. i indmeldelsesgebyr.

Ved ankomsten til skolen betaler du 2.000 kr. til materialer. De dækker grundudgifterne under hele dit ophold i forbindelse med din almindelige undervisning samt sangbog, elevfoto og internet.

Værelserne er fortrinsvis dobbeltværelser. De fleste med eget bad og toilet. Sengetøj, pude, dyne, linned og håndklæder medbringer du selv.

Få information

 

Kontaktinfo

Odder Højskole

Rørthvej 34A
8300 Odder

 Vis telefonnummer
www.odderhojskole.dk

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Kasper Gade
(5)
Super god sportsundervisning
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Skolen for Sport og Fitness

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 26 evalueringer
Se alle evalueringer