Højskoleophold

Skolen for Sport og Fitness

Odder Højskole, i Odder
Længde
14-22 uger
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
14-22 uger
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Udfordr dig selv på Skolen for sport og fitness ved Odder Højskole

Tag på højskole på Skolen for sport og fitness

Er du til friluftsliv, sport og fitnesstræning? Så er et højskoleophold på Skolen for sport og fitness på Odder Højskole lige noget for dig.

På skolen for Sport og Fitness sættes din krop i centrum. Du styrker, toner og arbejder med din krop samtidig med, at du lærer om, hvordan den fungerer, og hvordan du får den til at yde optimalt. Odder Højskole har egen hal, beachvolleybane, fitnessfaciliteter og boldbane, og vi samarbejder med Odder Fitness, Spektrum Odder Svømmehal og Via University College i Aarhus for at give dig den allerbedste undervisning og træning.

Passionen er det centrale, hvis du vil opnå gode, langvarige resultater. Det skal ganske enkelt være sjovt og udfordrende. Derfor arbejder vi med stor alsidighed når det gælder fitness og styrketræning og i valg af de sportsgrene, du kommer til at afprøve. Vi giver et spark til rutinen, så din krop hele tiden styrkes og udfordres.

På Odder Højskole kan du vælge hele pakken af sports- og fitnessfag, eller du kan vælge at supplere med fag fra helt andre områder. Du sammensætter selv dit skema ud fra skolens mere end 80 forskellige fag. Som elev kan du i øvrigt benytte Odder Højskole faciliteter uden for undervisningen.

Kontakt Odder Højskole allerede i dag og hør mere om dit højskoleophold i sport og fitness!

Startdato

Vælg mellem 3 startdatoer

Efterår

  • Holdundervisning
  • Odder

Forår

  • Holdundervisning
  • Odder

Højsommerkursus

  • Holdundervisning
  • Odder

Pris

Lange kurser

Opholdet koster i 1545/1695 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1545 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal).

Prisen dækker undervisning, rejse, kost og logi. Kulturpengene dækker teater, foredrag og andre arrangementer. Enkeltværelse koster 400,- kr. ekstra per uge. Beløbet betaler du månedsvis forud. Det er muligt at være dagelev. Her betaler du 70% af prisen for et dobbeltværelse. Før du starter, betaler du 1500 kr. i indmeldelsesgebyr.

Ved ankomsten til skolen betaler du 2.000 kr. til materialer. De dækker grundudgifterne under hele dit ophold i forbindelse med din almindelige undervisning samt sangbog, elevfoto og internet. Værelserne er fortrinsvis dobbeltværelser. De fleste med eget bad og toilet. Sengetøj, pude, dyne, linned og håndklæder medbringer du selv.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Skolen for Sport og Fitness
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Kasper Gade
15 jun 2017

Super god sportsundervisning

Odder Højskole
Rørthvej 34A
8300 Odder

Odder Højskole - Midt i din fremtid!

Odder Højskole er en moderne og traditionsrig højskole, som bygger på Grundtvigs pædagogiske idéer og grundholdninger. Vi vil oplive og oplyse i et ligeværdigt møde og skabe fællesskab, hvor fortællingen, sangen, det poetiske, historien og samtalen er vigtige elementer. Odder...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet