Vis studentum.dk som: Mobile

Idrætsakademiet - Sport 360

Gerlev Idrætshøjskole
4 måneder med 10 lektioner pr. uge - Forårsskole
Engelsk
Heltid
Højskoleophold
Slagelse
Opstart i efterår, vinter og forår

Om uddannelsen

Idætsakademi på Gerlev Idrætshøjskole - forbered dig til idræt på universitetet

Idrætsakademi - Forbedr dine muligheder for optagelse på univeritetsuddannelsen i idræt!

På Idrætsakademiet og Sport 360 arbejder vi med mange forskellige idrætsdiscipliner og krydrer de fysiske oplevelser med spændende refleksioner og teori. Af de elever, som har gået på Gerlevs Idrætsakademi og har søgt ind på eksempelvis Idræt og Fysioterapi, er mere end 80% blevet optaget.

Efterår – Sport 360

På efterårets 360° hold er der fokus på den internationale idræt. Du bliver kastet ud i et væld af forskellige idrætter og bevægelsesformer, og du får stærke kompetencer inden for idrætsundervisning. Vi arbejder bl.a. med kampsport, basketball, parkour, adventure, CrossFit, dans, kajak, friluftsliv, natural movement, aktivitetsudvikling og teambuilding på high-rope-bane. Samtidig med at du lærer om idrætten og dens muligheder, vil du også – på ægte Gerlev’sk højskolemanér – blive bragt videre i din personlige udvikling. I efteråret undervises på engelsk.

Vinter – Sport 360

Vinteren tilbyder især indendørs sport, men vi er også med i den fysiske træning til vinterrejsen til Norge, hvor vi alle skal opleve sneen helt tæt på. Du kommer også til at opleve CrossFit, Basketball, Kampsport, Yoga, Volleyball, Dans, Vinterfriluftsliv og Fodbold foruden andre boldspil og idrætter. Teambuilding via idræt, undervisningsøvelser, pædagogik og personlig udvikling indgår som en naturlig del af vores praksis, og du kommer til at kende din holdkammerater rigtigt godt… Vinterholdet undervises også på engelsk, da vi forventer at have elever fra det meste af verden.

Forår – Idrætsakademiet

Med Idrætsakademiet besøger vi både idrætsuddannelserne ved København og Syddansk Universitet samt fysioterapeutuddannelserne, hvor vi deltager i deres undervisning. Derudover besøger vi spændende idrætsprojekter. Vi forbereder dig mentalt og fysisk til idrætsuddannelsernes optagelsesprøver og gennemlæser gerne din ansøgning og kommer med feedback. Også i foråret bliver du udfordret i f.eks. kampsport, basketball, parkour, adventure, CrossFit, dans, kajak, friluftsliv, natural movement, aktivitetsudvikling og teambuilding på high-rope-bane.


Du bliver på alle måder beredt til optagelse på en idrætsuddannelse – uanset om det er på universitetet, lærer-, pædagog- eller fysioterapeutuddannelsen.

Studierejser

Efterårsskolen tager vi på teambuilding-outdoor-movement rejse et sted i Nordeuropa. Vi bor og lever tæt sammen, laver mad over bål, og træner, løber og leger i naturen. Sport 360 i Vildmarken… bare sammen i stedet for alene!

Vinterskolen går turen til København, hvor vi bruger vores store netværk til at afprøve og besøge en lang række idrætsforeninger, idrætstilbud og idrætsmuligheder, foruden selvfølgelig de mange kulturelle tilbud København åbner op for – en intensiv uge, hvor teambuildingen også har høj prioritet.

Forårsskolen venter en intens tur til Kina, hvor vi deltager i kinesisk idrætsundervisning på et par af Kinas største Idrætsuniversiteter. Vi kommer også tæt på kinesernes kultur, når vi er med i deres morgengymnastik Tai Chi, den traditionelle kung-fu Wushu og besøger deres elitesportsskoler for børn. Vi underviser kinesiske børn i idræt, men har naturligvis også tid til at være turister og opleve f.eks. bjergbestigning, Den Himmelske Freds Plads, Den Kinesiske Mur eller Shanghais fantastiske skyline.

Ansøgning og adgangskrav

Alle kan deltage på Gerlev Idrætshøjskole

Kontaktinfo

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Idrætsakademiet - Sport 360 endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Nikolaj Nilsson, tidligere elev

”Læringsmiljøet er superfedt, og der er gode faciliteter både inden- og udendørs"

Læs mere
Kirstine Saxe, tidligere elev

”Der er plads til alle på alle niveauer"

Læs mere
Blake Evitt,  former internation...

"It wasn’t about being the best at a particular activity, but more about personal growth and development”

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: