Vis studentum.dk som: Mobile

Idrætsakademiet

Gerlev Idrætshøjskole
4 måneder med 10 lektioner pr. uge - Forårsskole
Engelsk
Heltid
Højskoleophold
Slagelse
Opstart i efteråret og foråret

Om uddannelsen

Idætsakademi på Gerlev Idrætshøjskole - forbered dig til idræt på universitetet

Idrætsakademi - Forbedre dine muligheder for optagelse på universitetsuddannelsen i idræt

På Idrætsakademiet – Sport 360 arbejder vi med mange forskellige idrætsdiscipliner og krydrer de fysiske oplevelser med spændende refleksioner og teori. Af de elever, som har gået på Gerlevs Idrætsakademi og har søgt ind på eksempelvis Idræt og Fysioterapi, er 9 ud af 10 blevet optaget.

Efterår – Sport 360

På efterårets 360° hold er der fokus på den internationale idræt. Du bliver kastet ud i et væld af forskellige idrætter og bevægelsesformer, og du får stærke kompetencer inden for idrætsundervisning. Vi arbejder bl.a. med kampsport, basketball, parkour, adventure, CrossFit, dans, kajak, friluftsliv, natural movement, aktivitetsudvikling og teambuilding på high-rope-bane. Samtidig med at du lærer om idrætten og dens muligheder, vil du også – på ægte Gerlev’sk højskolemanér – blive bragt videre i din personlige udvikling. I efteråret undervises på engelsk.

Forår – Idrætsakademiet

Med Idrætsakademiet besøger vi både idrætsuddannelserne ved København og Syddansk Universitet samt fysioterapeutuddannelserne, hvor vi deltager i deres undervisning. Derudover besøger vi spændende idrætsprojekter. Vi forbereder dig mentalt og fysisk til idrætsuddannelsernes optagelsesprøver og gennemlæser gerne din ansøgning og kommer med feedback. Også i foråret bliver du udfordret i f.eks. kampsport, basketball, parkour, adventure, CrossFit, dans, kajak, friluftsliv, natural movement, aktivitetsudvikling og teambuilding på high-rope-bane

Du bliver på alle måder beredt til optagelse på en idrætsuddannelse – uanset om det er på universitetet, lærer-, pædagog- eller fysioterapeutuddannelsen.

Studierejser

I efteråret tager vi på teambuilding-outdoor-movement rejse et sted i Nordeuropa. Vi bor og lever tæt sammen, laver mad over bål, og træner, løber og leger i naturen.

I foråret kommer du på en intens tur til Kina, hvor vi deltager i kinesisk idrætsundervisning på et par af Kinas største Idrætsuniversiteter. Vi kommer også tæt på kinesernes kultur, når vi er med i deres morgengymnastik Tai Chi, den traditionelle kung-fu Wushu og besøger deres elitesportsskoler for børn. Vi underviser kinesiske børn i idræt, men har naturligvis også tid til at være turister og opleve f.eks. bjergbestigning, Den Himmelske Freds Plads, Den Kinesiske Mur eller Shanghais fantastiske skyline.

Idrætsakademiet – Sport 360 på Gerlev er også et udviklende møde med erfarne undervisere, der udfordrer dit syn på idræt, sport og træning. Vi kommer tæt på hinanden bl.a. via de mange ture, besøg og udflugter, der er en del af programmet.

Ansøgning og adgangskrav

Alle kan deltage på Gerlev Idrætshøjskole

Kontaktinfo

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Idrætsakademiet endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Kirstine Saxe, tidligere elev

”Der er plads til alle på alle niveauer"

Læs mere
Blake Evitt,  former internation...

"It wasn’t about being the best at a particular activity, but more about personal growth and development”

Læs mere
Nikolaj Nilsson, tidligere elev

”Læringsmiljøet er superfedt, og der er gode faciliteter både inden- og udendørs"

Læs mere