Vis studentum.dk som: Mobile
2 måneder med 10 lektioner pr. uge - Vinterskole
Engelsk
Heltid
Højskoleophold
Slagelse
Opstart i vinter

Om uddannelsen

Dykning på Gerlev Idrætshøjskole - Danmarks bedste dykkerundervisning

Dykning som hovedfag - Modtag Danmarks bedste dykkertræning 

Tager du Dykning på Gerlev får du noget af Danmarks bedste dykkertræning. Hvad end du har nul eller 100 dyk i din dive-log, om du endnu ikke har dykkercertifikat eller vil opgradere dit nuværende, om du er bange for vand eller svømmer som en delfin, så tager vi hånd om dig. På dykning går vi op i tryghed og tillid til vandet og hinanden. 

Vælger du Dykning som hovedfag på Gerlev, bygger vi videre på dit niveau. Vi beskæftiger os med teori og forskellige fridykker-metoder, som vi afprøver i vores egen svømmehal.

Fridykning og bassinprøve

Har du allerede Open Water Diver-niveau, OWD eller tilsvarende, kan du tage PADI Advanced Open Water Diver, hvor du lærer kompas-, vrag-, båd-, computer- og dybdedykning ned til 30 meter. Undervisning i førstehjælp, bjærgning og kommunikation er ligeledes med til at ruste dig til bassinprøven, som er et krav, hvis man vil være livredder. Gennem hele forløbet reflekterer vi over etik og ansvar ved at færdes på havet i et fællesskab. Vi laver også yogaøvelser for at styrke vores åndedræt. Namasté.

Dykkertur til Egyptens smukke koralrev

I vores rejseuge flyver vi til Egypten og gør vores dykkercertifikat færdigt. Her afprøver du alt det, du har lært hjemme i svømmehallen. Dagen starter kl. 6 og bruges på at sejle rundt til interessante, alsidige, smukke og udfordrende dykkerspots – den står altså på 100 procent fokuseret dykning. Vi bor ofte på båden, hvor vi møder mange andre dykkere og bliver en integreret del af dykker-miljøet. De fleste af de dykkere, vi møder på vores vej, bliver meget positivt overraskede over vores niveau.

Målgruppe

Hvad end du har nul eller 100 dyk i din dive-log, om du endnu ikke har dykkercertifikat eller vil opgradere dit nuværende, om du er bange for vand eller svømmer som en delfin, så tager vi hånd om dig.

Kontaktinfo

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Dykning endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Nikolaj Nilsson, tidligere elev

”Læringsmiljøet er superfedt, og der er gode faciliteter både inden- og udendørs"

Læs mere
Kirstine Saxe, tidligere elev

”Der er plads til alle på alle niveauer"

Læs mere
Blake Evitt,  former internation...

"It wasn’t about being the best at a particular activity, but more about personal growth and development”

Læs mere