Vis studentum.dk som: Mobile

Zoneterapeut uddannelse inkl. massør uddannelse

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
1 - 2 1/2 år
63 DKK Momsfri
Nej
Deltid
Private uddannelser
Startdato
Herlev
Uddannelsen afholdes løbende 
Fjernundervisning
Start i dag med de teroretiske fag på e-læring 

Video

Om uddannelsen

Bliv professionel zoneterapeut hos Den Danske Zoneterapeut Skole inkl. massørudannelsen!

Zoneterapi er en alternativ behandlingsform, hvor du som zoneterapeut behandler via fødderne. I vores fødder findes der et fuldstændigt "billede" af kroppen. Zoneterapeuter taler om at dette  "billede" udtrykkes via reflekszoner.

Når vores krop er i ubalance kan ømhed vise sig i organer, som ikke fungerer, som de skal. Ved at behandle de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapien påvirke organerne til at genoprette legemets balance.

Det lærer du på zoneterapeut uddannelsen

På Den Danske Zoneterapeut Skole med 33 års erfaring, får du professionel undervisning i zoneterapi i følgende emner:

Tag en zoneterapeutuddannelse hos DDZ

  • zoneterapi
  • anatomi og fysiologi
  • patologi og farmakologi
  • Kost og ernæring
  • alternativ sygdomslære/TCM
  • psykologi og psykologisk førstehjælp
  • klientbehandling/klinikvejledning
  • massage

Undervisningen på zoneterapeut uddannelsen foregår primært som klasseundervisning over 12 -15 måneder på enten dag- aften eller weekendhold, mens fagene anatomi/fysiologi og sygdomslære af zoneterapeut uddannelsen som fjernundervisning/e-learning men med mulighed for fremmødeundervisning, for de som har brug for det.

Vi tilbyder gratis overnatning til elever, som kommer langvejs fra. Kommer du fra Sverige, Jylland og Øerne deler vi broafgiften (bropas) med dig!

Praktik som zoneterapeut kan være nøglen til job

Derudover kommer alle dag- og aftenhold i praktik på en virksomhed sidst i uddannelsen og under supervision. På weekendhold afholdes praktikken på skolen. Hermed får eleven den bedste mulighed for at indlære teoretiske færdigheder, behandling og journalføring i praksis. Praktikken er også i høj grad med til at give eleven mulighed for job efter endt uddannelse.
Sidste nye er, at vi tilbyder forskellige patientforeninger gratis behandling i praktik perioden og laver små forskningsprojekter ud af det, hvilket har givet genlyd hos Sundhedsstyrelsen.

Behandle dine medstuderende med zoneterapi

Som elev på zoneterapeut uddannelsen er du ikke tvunget til at gå til eksamen i de forskellige fag, men det er en forudsætning for at få et eksamensbevis og et krav ved optagelse af de fleste foreninger.

Du vil, under hele uddannelsesforløbet, komme til at behandle dine medstuderende, men du skal også øve dig hjemme på klienter du selv finder, således at du stille og roligt opbygger din kundekreds undervejs i uddannelsesforløbet.

Massøruddannelsen kan du tage når du vil, før, under eller efter zoneterapeut forløbet. Du lærer her en fysiurgisk helkropsmassage.

Vil du have mere information om Zoneterapeut uddannelsen? Så kontakt DDZ for mere information her!

Ansøgning og adgangskrav

Der er ingen krav om specifikke kvalifikationer for optagelse på uddannelsen. Har du indlæringsvanskeligheder såsom ordblindhed, hjælper vi dig med dette, med fx. forlænget eksamenstid.

Mulighed for dispensation

Elever med uddannelser inden for beslægtede emner som f.eks. læger, tandlæger, sygeplejersker, fysioterapeuter, radiografer og ergoterapeuter kan få dispensation for enkelte fag og derved forkorte uddannelsen og tilsvarende få nedslag i op til 11.000 kr. i prisen for uddannelsen.

Send en gratis interessemeddelelse til skolen for at få mere information om de præcise forhold for dispensation.

Tag nogle af de teoretiske fag på Internettet - E-learning

Den Danske Zoneterapeutskole forsøger hele tiden at tilpasse sig samfundets ændrede behov. Det gælder f.eks. respekten for elevens liv og tid samt ny viden om indlæringsmetoder.

Derfor introducerer skolen, hvor det er muligt, dele af den teoretiske undervisning som e-learning, netbaseret undervisning. Langt den overvejende del af den faglige undervisning sker dog stadig på skolen for at sikre det høje niveau og for at styrke det sociale samvær og selvudvikling hos den enkelte elev.

Eksamen og diplom

Der udstedes diplom og eksamensbevis efter endt eksamen.

Pris

Pris:

Uddannelsens pris (inkl. materialer og eksamen)         kr. 63.000,-

Hvis hele uddannelsen betales kontant inden første undervisningsgang, kan privatpersoner få yderligere 5 % i kontantrabat på uddannelsen, dvs. netop nu: 
kr. 59.850,-

Rentefri betalingsaftaler over fx 20 måneder.

Vi tilbyder gratis overnatning til elever, som kommer langvejs fra. Kommer du fra Sverige, Jylland og Øerne deler vi broafgiften (bropas) med dig!

Få information

 

Kontaktinfo

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole

Tornerosevej 72
2730 Herlev

 Vis telefonnummer
ddz.dk

Evalueringer

Gennemsnit 4,2

Baseret på 5 evalueringer

Nina Riisager
(5)
Jeg har gennemgået en kæmpe udvikling som menneske og som behandler i det ca 1½ år, jeg har læst på DDZ i Herlev. Med en baggrund i det etablerede sundhedssystem, har jeg en naturlig skepsis, men samtidig fascination overfor det alternative. Jeg synes underviserne formår at integrere på fin vis, og med vægtige begrundelser, så jeg har kunnet ta...
Vis alt
Susanne kongsmark Tønnesen
(4)
Fint som forventet
Petra Teräntö
(4)
Generelt var jeg meget tilfreds med den meget praktiske uddannelse, der har givet mig så meget viden. Kursets indhold var jeg også tilfreds med, men specielt e-school materiale kunne have været bedre (videoer kunne have haft lyd og forklaring om reflekszoner osv.). Stor tak for den varme stemning Susanne og Lene var til stand til at skabe :) . O...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Zoneterapeut uddannelse inkl. massør uddannelse

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(4,2)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,2)
Baseret på 17 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Fantastiske lærere og netværk
Den Danske Zoneterapeut Skole

Lærerne på skolen – specielt Lene Schmidt (skoleleder) – var fantastiske til at støtte op omkring den udvikling og vejlede i hvordan man kom videre.

Læs mere
Læs om Christinas oplevelse som ...
"En skole med mægtig høj faglig kvalitet"
Læs mere