Vis studentum.dk som: Mobile

Bliv pilot eller helikopterpilot

Drømmer du om en fremtid i luften, hvor du bringer passagerer sikkert fra A til B? Kickstart din karriere som pilot eller helikopterpilot med en international pilotuddannelse, der er anerkendt efter den nye EASA Part-FCL. Det er din garanti for, at du får en tidssvarende uddannelse, der giver dig adgang til eftertragtede pilotjob i både indland og udland.

Stor efterspørgsel på piloter i fremtiden

Fremtidsmulighederne er mange for dig, når du står med dit erhvervscertifikat i hånden efter endt uddannelse. 

Samtidig er luftbranchen i massiv vækst. Derfor vil der i løbet af de næste 10 år komme til at mangle kvalificerede piloter, der har erfaring med at flyve både små og store fly. Netop derfor får du et intensivt kursus i Multi-Crew samarbejde på pilotuddannelsen ved Copenhagen AirTaxi. Det giver dig et forspring, når du skal ud og søge dit første job som pilot.

Hvorfor tage din pilotuddannelse ved Copenhagen AirTaxi?

Med 60 års erfaring som luftfartsselskab og flyveskole, er Copenhagen AirTaxi den ældste og en af de største skoler i Danmark, der udbyder pilotuddannelsen til både helikopter og fly. Her bliver du en del af et uddannelsesmiljø med erfarne instruktører fra store europæiske flyselskaber, hvor alle brænder for det samme: flyvning. Samtidig får du en pilotuddannelse, der:

  • Er godkendt under de europæiske krav fra EASA (European Aviation Safety Agency)
  • Har en af de højeste beståelsesprocenter i hele Danmark
  • Byder på moderne, højtydende fly og højteknologiske flysimulatorer 

Netop derfor flyver mange tidligere elever fra pilotuddannelserne ved Copenhagen Air Taxi i dag for store flyselskaber i hele verdenen lige fra Ryan Air og Norwegian til SAS og SUN-AIR.

Vil du have en flyvende start på din fremtid som trafikflyver? Kontakt Copenhagen AirTaxi og hør mere om uddannelserne til pilot ATP (A) eller helikopterpilot CPL (H).

fly med elever

Vis alle uddannelser fra Copenhagen AirTaxi

Uddannelser

Private uddannelser
Transport
Pilot og luftfart Sted Gennemsnit
Modular pilotuddannelse fly Roskilde
Modular pilotuddannelse helikopter Roskilde
Pilotuddannelse fly Roskilde
Pilotuddannelse helikopter Roskilde

Vis alle

Kategorier

Transport

   Pilot og luftfart

Kontakt

Copenhagen AirTaxi

Lufthavnsvej 34 - 38
4000 Roskilde

 Vis telefonnummer
www.aircat.dk

Infomøde

Informationsmøde vedr. pilotuddannelse

Drømmer du om at være pilot, og have himlen som arbejdsplads? Vi forstår dig godt!
Hos Copenhagen AirTaxi har vi i 60 år tilbudt pilotuddannelser med forskellige typer certifikater til både fly og helikopter. Vi brænder for at flyve, og som den skole i Danmark der har sendt flest piloter på vingerne, kan vi også hjælpe dig med at få luft under vingerne.

Vi uddanner privat- og erhvervspilot til både fly og helikopter. De fleste af vores tidligere elever flyver til daglig som first officers, kaptajner, instruktører eller arbejder i administrative stillinger i mange forskellige flyselskaber verden over.

INFORMATIONSMØDE

Om din interesse er fly eller helikopter, guider vi dig gennem uddannelserne og svarer på alle spørgsmål du må ligge inde med. Mød nogle af eleverne, som fortæller om hverdagen som pilotelev og viser rundt på skolen. Er du frisk på at teste dine flyveevner, så har vi åbent for prøveture i en af vores simulatorer. Det er naturligvis gratis at deltage. 

Det er en god idé at have en ven, søskende eller forældre med, som du kan dele denne oplevelserne med. Vi holder sundhedsstyrelsens afstandskrav og har ekstra fokus på hygiejne.

Vi glæder os til at se dig på følgende datoer:

Dato:   29-06-2021    Tid:   15:00 - 17:00   Husk tilmelding på cat@aircat.dk
Dato:   31-08-2021    Tid:   15:00 - 17:00   Husk tilmelding på cat@aircat.dk
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Copenhagen AirTaxi endnu. Bliv den første!

Åbent hus
juni 2021
ma
ti
on
to
fr
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11