Vis studentum.dk som: Mobile

Flyveinstruktør - FI (A/H)

Aeropole
ca. 4 måneder
Dansk, Engelsk
Nej
Deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning, Karup, Aalborg

Om uddannelsen

Bliv flyveinstruktør og skab fremtidens piloter!

Har du allerede et pilotcertifikat og kunne tænke dig at arbejde med at undervise og uddanne andre piloter? Aeropole giver dig muligheden for at blive flyveinstruktør til både fastvinget og helikopterpilot. Efter eksamen vil du have gode muligheder for at få et spændende job som flyveinstruktør i Danmark og i udlandet med dit FI (A) eller FI (H) certifikat i hånden.    

Med en uddannelse til flyveinstruktør vil du få ansvaret for at undervise kommende elever i både den teoretiske og den praktiske del af pilotuddannelsen. Det giver dig mulighed for at være med til at forme fremtidens piloter og helikopterpiloter.

Bliv flyveinstruktør for fastvinget eller helikopter

Få en fleksibel flyveinstruktør uddannelse hos Aeropole

Hvad enten du vil være flyveinstruktør for helikopterpilotstuderende eller pilotstuderende til fastvinget, er det dig der er i centrum på uddannelsen. Inden eksamen gennemfører du 125 timers briefing og teori inden for emner som nødprocedurer og flyvesikkerhed, flyvemedicin samt instruktionsteknik foruden psykologi, pædagogik og flyvepsykologi, hvoraf størstedelen gennemføres via fjernundervisning som hjemmestudie.

Teoridelen afsluttes med en prøve  som afholdes ved din praktiske flyveprøve, en del af uddannelsens tiden er det dig der underviser vores instruktør og omfatter 30 timers praktisk flyvning og afsluttes med en skilltest (flyveprøve)ved skolens godkendte eksaminator.

Drømmer du om at blive flyveinstruktør for fremtidens piloter? Kontakt Aeropole allerede i dag og hør mere om dine muligheder!

Ansøgning og adgangskrav

For at deltage i flyveinstruktøruddannelse skal du bl.a have en total flyveerfaring på mindst 200 timer, heraf et bestemt timetal som fartøjschef. Oplysning om de specifikke krav kan i øvrigt fås på hos Aeropole.

Eksamen og diplom

Efter uddannelsen opnår du et FI (A) certifikat, hvis du tager flyveinstruktør uddannelsen til fastvinget og et FI (H) certifikat, hvis du tager uddannelsen til helikopterpilot. Begge giver adgang til at undervise pilotstuderende på PPL niveau i det valgte luftfartøj. Du vil være restrictet de første 100 timer som instruktør.

Få information

 

Kontaktinfo

Aeropole

Aeropole Denmark ApS
Industrivej 5
7470 Karup

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Flyveinstruktør - FI (A/H)

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Flyveinstruktør - FI (A/H) endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Peter Ekholm

"Aeropole’s modern fleet, nice staff, and the ability to learn at your own pace guaranteed an efficient learning environment to me"

Læs mere
Tomi Jääskeläinen

"I really recommend Aeropole as you can influence your own studies, and it’s fun, too!"

Læs mere