Bedste universiteter i Norge 2021

Hvilket er Norges bedste universitet? Overvejer du at studere på universitet i Norge? Vi har samlet en oversigt over de 5 bedste universiteter i Norge. 

Norge

Hvilket er Norges bedste universitet? Norge er et kæmpe stort land, men ikke overraskende er det universiteterne i og omkring Oslo der er udemærker sig i 2021. Men hvilket universitet i Norge er bedst?

Overvejer du at studere på universitet i Norge? Vi har samlet en oversigt over de 5 bedste universiteter i Norge. Listen er lavet af World University Ranking, som hvert år udvælger verdens bedste uddannelsesinstitutioner baseret på 13 udvalgte performance indikatorer. De kigger fx på value for money, student satisfaction samt  jobmuligheder og employability.

Herunder kan du se listen og finde Norges bedste universitet. 

Norges bedste universiteter

1. University of Oslo

2. University of Bergen

3. Norwegian University of Science And Technology

4. University of Tromsø The Arctic University of Norway

5. Norwegian University of Life

Kilde: QS Top Universities

I Norge kommer University of Oslo på 1. pladsen over bedste universiteter i landet. Her går op mod 20.737 studerende, så hvis du vælger at studere på University of Oslo bliver du en del af en vibrerende studiekultur.

Er du på udkig efter lidt mere eventyr, så er UiT The Arctic University of Norway der har sin hovedafdeling i Tromsø, i det nordlige Norge, måske noget for dig. Universitet har afdelinger i mange dele af det nordlige Norge, bl.a. Svalbard i Longyearbyen, hvor der bor 2900 mennesker og 1500 isbjørne, og du kan læse Arctic Nature guide.

Se alle vores uddannelser i Norge her 

Er du i tvivl om Norge er det rette studieland for dig? Vi har lavet en guide om alt du skal vide, hvis du gerne vil studere i Norge. Find hoved og hale i det Norske uddannelsessystem, skoleår, bolig og meget mere her

Om listen 

Ovenstående liste tager udgangspunkt i rapporten fra World University Ranking. Denne kigger nærmere på 2000 universiteter verden over og analyserer dermed én million datapunkter fra 93 lande. Rapporten kan findes hos QS Top Universities.


Annoncer