Rikke Sølyst Jensen, Konsulent, VisitVejle

Rikke Sølyst Jensen arbejder som Konsulent hos VisitVejle, hvor hun blandt andet er ansvarlig for tilstedeværelsen på sociale medier. Læs mere om Rikkes arbejdsopgaver her.

VisitVejle
Konsulent

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansvarlig for VisitVejles tilstedeværelse på sociale medier, og så arrangerer jeg danske og internationale presse- og influencer-besøg.

Derudover arbejder jeg med vores erhvervsnetværk af 170+ turismeaktører, som jeg blandt andet sender nyhedsbreve til og arrangerer 4 årlige netværksmøder for. Og så koordinerer jeg Vejles indsats i det store sydjyske turismesamarbejde omkring Legoland Billund Resort.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Her kunne jeg nævne mange ting, men én af dem er helt klart at holde mig på forkant med udviklingen på sociale medier og skabe godt indhold til en række kanaler – i en hverdag med en masse andre planlagte og uforudsete opgaver.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Umiddelbart bruger jeg ikke længere noget konkret fra min uddannelse i dagligdagen – den ligger efterhånden en del år tilbage, og jeg trækker nu lige så meget på den erhvervserfaring, og de kurser jeg har fået efterfølgende.

Jeg elsker at lære nyt, og det slutter heldigvis ikke med den sidste eksamen.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos VisitVejle?

1. At der er plads til udvikling og højt til loftet i forhold til nye ideer

2. At jeg møder en masse spændende kolleger på tværs af vores organisation og samarbejder med spændende partnere udenfor vores organisation

3. At der er en fornuftig work-life balance

  • Hvorfor er VisitVejle en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Turisme-branchen er spændende, fordi vores målgrupper bliver mere og mere digitale, samtidig med at de også ønsker nære, autentiske oplevelser med ”rigtige mennesker”. Det er sjovt at arbejde i det spænd fra et lokalt perspektiv. VisitVejleer på mange måder en fremsynet organisation, som er en del af flere store turismesamarbejder på tværs af geografi og brancher, og det spændende at være en del af.

Læs mere om VisitVejle

Mød andre kandidater fra VisitVejle


Annoncer