Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Christian Skov Jensen, Compliance Analyst, e-Boks

Christian er ansat I e-Boks Security afdeling som Compliance Analyst, hvor han primært beskæftiger sig med kontrolarbejde inden for Privacy, Security og Informationssikkerhed.

e-Boks
e-Boks
  • Christian Skov Jensen
  • 28 år
  • Ansat siden 2020
  • Cand.it - Digital innovation & Management, Bsc. - Techno-Anthropology

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat I e-Boks Security afdeling som Compliance Analyst, hvor jeg primært beskæftiger mig med kontrolarbejde inden for Privacy, Security og Informationssikkerhed. Mit arbejde består i at indsamle, koordinere, kontrollere og revidere sikkerhed inden for og på tværs af applikationer, databehandling og afdelinger. Heriblandt at bidrage til risikovurdering og optimering af vores IT-systemer. Endvidere optimerer, udvikler og rapporterer jeg på løsninger inden for Access management, vulnerability management og asset management ved brug af forskellige tool fra Microsoft power platform.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De mest spændende opgaver består hovedsageligt af at udvikle nye tiltag som kan medvirke til forbedringen af den daglige drift. Disse opgaver opstår oftest af at der bliver identificeret en udfordring som kræver helt nye arbejdsprocesser og redskaber, eller som kan løses ved optimering af de eksisterende.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Med en specialisering I Big Data har jeg brugt meget tid på at forfine og validere datagrundlaget for forskellige rapporteringsværktøjer. Datamodellering og optimering gennem kendskab til database strukturer har yderligere hjulpet. Samtidig har et stort kendskab til feltarbejde og undersøgelse af praksis medvirket til en bedre forståelse for de daglige rutiner og interaktioner mellem enkeltpersoner og afdelinger. Det kræver en grund forståelse af de forskellige ekspertområder at bevæge sig i krydsfeltet mellem IT og forretning. Mange af de grundlæggende principper indenfor udvikling og innovation har hjulpet til en bredere og hurtigere forståelse for e-Boks komplekse sammensætning.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos e-Boks?

Muligheden for at udvikle og forbedre mig selv og de processer som jeg dagligt er en del af. Tiltroen og tilliden til at løfte de opgaver som jeg er blevet ansvarlig for. Der er et godt samarbejde på tværs af anciennitet og alder og mine kollager er altid klar til at hjælpe og sparre når jeg støder på udfordringer.

Hvorfor er e-Boks en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

e-Boks er en attraktiv organisation for mig at arbejde i da de løsninger som vi tilbyder både understøtter det private og det offentlige. Det er en virksomhed hvor ens ideer og ønsker bliver hørt og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Derudover prioriteres personlig og faglig udvikling utrolig højt, hvilket er med til at øge motivationen i dagligdagen.

Læs mere om e-Boks

Mød andre kandidater fra e-Boks


Annoncer