Mød VisitVejle

Er du nysgerrig på turistorganisationen VisitVejle? På denne side kan du læse mere om VisitVejle, ligesom du kan møde 2 af organisationens medarbejdere.

VisitVejle

VisitVejle - Vejle Kommunes turistorganisation

VisitVejle er Vejle Kommunes turistorganisation. Vi arbejder for at tiltrække turister til vores område, og vi inspirerer og servicerer de turister, vi møder i vores fysiske turistinformationer og gennem vores online kommunikationskanaler. En stor del af turisterne i vores område er her i arbejdssammenhæng, så derfor arbejder vi også fokuseret på at tiltrække større møder og events. Vi er en del af flere store turismesamarbejder, blandt andet Legoland Billund Resort, der er et samarbejde mellem 8 kommuner og 4 store attraktioner, og Destination Hærvejen, der er et markedsføringssamarbejde mellem 12 kommuner langs den jyske Hærvej. Derudover er vi i tæt kontakt med områdets mange turismeaktører, som vi støtter og sætter i spil så ofte som muligt.

Vi er et lille kontor med få fastansatte og en række projektansatte, men har derudover stor glæde af vores kolleger i Vejle Kommunes forskellige afdelinger. Vi har et nært samarbejde med flere uddannelsesinstitutioner og tager løbende praktikanter ind til at komme med nye vinkler og løsninger på de opgaver, vi arbejder med.

Mød 2 medarbejdere fra VisitVejle


Annoncer