Daniel Vendner Clausen, Journalist, TECHCOLLEGE

Daniel er ansat som Journalist hos TECHCOLLEGE, hvor hans primære arbejdsopgave er organisationens eksterne kommunikation.

Tech College
Journalist
  • Daniel Vendner Clausen
  • 33 år
  • Ansat siden 2018
  • Uddannet journalist

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat som journalist og har organisationens eksterne kommunikation i forhold til offentligheden som primær arbejdsopgave. Det er for eksempel igennem vores egen dækning af skolens aktiviteter i form af nyhedsartikler på vores hjemmeside, udformning og udsendelse af pressemeddelelser til alle typer af nyhedsmedier, fagblade og så videre. Derudover rådgiver og hjælper jeg ledelsen med kommunikative opgaver.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende er ofte at arbejde i og med et så engageret miljø, som vores organisation er kendetegnet ved, lige fra ledelsen over stabsfunktionerne til faglærerne og selvfølgelig eleverne. At mærke den energi og passion, der omkranser stort set alt, hvad der foregår, er opløftende og gør arbejdet spændende, uanset om det er et miniportræt af en kokkeelev eller en større pressemæssig indsats omkring søsættelsen af et nyt videncenter.

Det mest udfordrende består helt sikkert i at formidle uddannelsespolitiske emner, hvor der ofte er mange regler og megen bureaukrati, som kan være svært at gøre forståeligt og fordøjeligt for omverdenen.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Min uddannelse kommer til udtryk i alt, hvad jeg laver; om jeg skriver nyheder til hjemmesiden eller pressemeddelelser til offentlig udsendelse, sker det på baggrund af research og interviews, ligesom der altid foregår en konkret vurdering af den enkelte opgaves vinkling.

Især i arbejdet med de yngste af vores elever er god interviewteknik og -skik vigtige arbejdsredskaber for at få dem i tale. Samtidigt bruger jeg uddannelsens greb og teorier i forhold til formulering og målgruppeanalyse.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos TECHCOLLEGE?

Det vigtigste for mig er, at jeg føler mig anerkendt for både min personlighed og min faglighed; at jeg føler, at jeg kan være mig selv, hvilket efterlader mig med mere overskud til at fokusere på min faglighed. Derudover er det vigtigt for mig, at der er stor enighed om og vilje til at fremme skolens interesser. Der bliver aldrig sagt nej, når jeg kommer med en forespørgsel i forhold til at få en historie fortalt.

Slutteligt er det vigtigt for mig, at arbejdsmiljøet er fokuseret, men afslappet. Der er plads til sjov og snak ind mellem alle opgaverne, og det gør, at man på selv dage med ‘kedelige’ opgaver er glad for at tage afsted om morgenen.

  • Hvorfor er TECHCOLLEGE en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

TECHCOLLEGE er en attraktiv organisation af de samme grunde, der gør mit job spændende og udfordrende. Det engagerede miljø, energien og passionen blandt kolleger og elever og ikke mindst de meget varierende opgaver. Der er vitterligt ikke to dage, der er ens.

Læs mere om TECHCOLLEGE

Mød andre kandidater fra TECHCOLLEGE


Annoncer