Stig Gamborg, Kommunikationsmedarbejder, Egå Ungdoms-Højskole

Stig er ansat som kommunikationsmedarbejder på Egå Ungdoms-højskole, hvor han primærer sidder med markedsføring og kommunikation samt administrative opgaver.

Egå Ungdomshøjskole
Kommunikationsmedarbejder
  • Stig Gamborg
  • 37 år
  • Ansat siden 2016
  • Cand.mag. i Religionsvidenskab og Samfundsfag fra Aarhus Universitet 

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder primært med markedsføring og kommunikation, men har også en del administrative opgaver bl.a. i forbindelse med koordinering af vores internationale elever. Derudover er jeg vagtlærer og underviser en gang imellem, når jeg ikke kan lade være.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende er, om jeg får fyldt det næste hold op med glade elever. Det er så absolut også det mest udfordrende, da det kan være meget svært at analysere sig frem til, hvad der i markedsføringen virker bedst ift. det begrænsede budget og den tid, vi har til rådighed. Heldigvis går det ret godt for tiden, men man kan aldrig vide sig sikker på en højskole. Derudover får jeg lov til at lege med videoer, hjemmesider, tekster, billeder, SoMe og alt muligt andet sjovt og kreativt.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Fra mit universitetsstudie bruger jeg mine evner for formidling og analyse samt min kompetence for at tillære mig ny viden. Fra mine ansættelser i gymnasiet har jeg min forståelse for unges (ud)dannelse og læring. Mine markedsføringskompetencer har jeg fra diverse kurser og fra mit virke som manager i mit eget professionelle rockband. En noget atypisk sammensætning som giver god mening i en broget højskoleverden.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Egå Ungdoms-Højskole?

Det absolut vigtigste for mig er, at mit arbejde giver mening for andre mennesker. At jeg kan se, at det, jeg gør, har en direkte positiv effekt hos andre, er det hele værd.  Derudover er det vigtigt at dyrke et fælles mål sammen med mine kolleger. Vi arbejder hver dag hårdt på at rykke de unge mennesker og give dem en masse god dannelse med i bagagen, som de kan få glæde af resten af deres liv. Sammen kan vi virkelig gøre en forskel i mange unge menneskers liv.

Derudover er det vigtigt for mig at have selvbestemmelse og ansvar over mine arbejdsområder samt at have en god imødekommende og glad hverdag sammen med både ansatte og elever. At arbejde på højskole omfatter alle aspekter af livet.

  • Hvorfor er Egå Ungdoms-Højskole en attraktiv organisation for dig at arbejde i?

Som nævnt får jeg muligheden for at gøre en forskel, samtidig med at jeg bruger mine kreative evner selvstændigt. Det er uendeligt vigtigt, at jeg kan lide at gå på arbejde, og at jeg føler et fællesskab ved at gøre det, som giver mit liv og virke mening. Dét gør det på EUH.

Læs mere om Egå Ungdoms-Højskole

Mød andre kandidater fra Egå Ungdoms-Højskole


Annoncer