Christian Holm, Afdelingsleder, TECHCOLLEGE

Christian har ansvaret for tre kantiner på tre forskellige adresser på TECHCOLLEGE, hvor hans rolle er at sørge for, at det hele fungerer og at der er bemanding alle steder.

Tech College
Afdelingsleder
  • Christian Holm
  • 43 år
  • Ansat siden 2009
  • Uddannet kok

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg har ansvaret for tre kantiner på tre forskellige adresser her på TECHCOLLEGE. Jeg har ansvaret for, at det hele fungerer, at der er bemanding alle steder og at det, de laver, er i orden. Derudover er jeg selv i køkkenet om morgenen for lige at hjælpe, indtil det værste er overstået. Derefter står den på at få ordnet alt det administrative, som der er en del af. Udover det daglige kantinearbejde står vi også for at levere mad, når der er forskellige arrangementer på skolen.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Hvis man ser mit job som et puslespil, så kan jeg rigtigt godt lide, når man får alle brikkerne til at passe sammen. At få det hele til at hænge sammen, sørge for, at medarbejderne er tilpasse, at der er styr på tidsmæssige og økonomiske; der er jo helt vildt meget, der skal passe sammen, også med andre afdelinger, og det kan jeg rigtigt godt lide. Det er både spændende og samtidigt virkelig udfordrende, for der sker jo hele tiden en masse nyt, man skal forholde sig til; nye madvaner og ny teknologi, for eksempel.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Helt lavpraktisk bruger jeg min uddannelse, når jeg er i køkkenet om morgenen. Men derudover bruger jeg det jo på den måde, at jeg ved, hvad det vil sige at være kok. Ellers ville jeg ikke kunne varetage mit job - i hvert fald ikke lige så godt, for jeg ville ikke have samme føling med, hvad mine medarbejdere går op i og tænker på i dagligdagen. Og det går jo begge veje, for vi kan tale “samme sprog” og mine medarbejdere ved, hvad jeg mener, når jeg siger noget.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos TECHCOLLEGE?

1. Samarbejdet med mine medarbejdere, det er utroligt vigtigt. At vi arbejder sammen for et fælles mål.

2. På samme måde er samarbejdet med kollegerne på tværs af organisationen også rigtigt vigtigt for mig. Der er ikke noget, vi ikke kan finde ud af i fællesskab, og der er ikke nogen, der modarbejder hinanden.

3. Og så er det rigtigt vigtigt for mig, at der ikke er to dage, der er ens. Mange processer er måske de samme, men vi aner ikke, hvor meget der skal laves fra dag til dag, og så er det jo aldrig det samme mad to dage i træk, fordi der jo gerne skal være en ny menu hver dag.

  • Hvorfor er TECHCOLLEGE en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Med så stor en organisation som TECHCOLLEGE er der utroligt mange afdelinger, der skal arbejde sammen, og det er virkelig spændende, synes jeg, for det betyder også, at der er rigtigt meget, der kan lade sig gøre. For nogle år siden ville vi gerne have lavet sådan, at man kunne betale med studie- eller medarbejderkort, og så havde vi en IT-afdeling og en økonomiafdeling, der skulle ind over, og så fik vi det til at virke. Når vi får en fiks idé til nogle rullevogne til beskidt service, så får vi marketingsafdelingen til at lave nogle fine skilte, der hjælper med at få eleverne til at bruge dem. Det er da fedt.

Læs mere om TECHCOLLEGE

Mød andre kandidater fra TECHCOLLEGE


Annoncer