Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Marina Canic, Frisørelev, STUHR

Mød Marina Canic, der er frisørelev hos STUHR. Marina fortæller her om hendes ansvar, arbejdsopgaver, hvorfor STUHR er en attraktiv virksomhed og meget mere.

STUHR
Frisørelev

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som frisørelev, på mit sidste år af uddannelsen, hos STUHR, i vores salon på Jægersborg Allé. Som elev hos STUHR bliver du tildelt det primære ansvar i salonens hverdag. Oftest er du den første, kunden ser, når han/hun træder ind af døren, og du skal sørge for, at salonen er flot til de næste kunder. Det er dit ansvar at åbne salonen, og samtidig er det også dit ansvar at lukke salonen igen. Du er med til at bestemme, hvordan salonen ser ud og fungerer i løbet af dagen, hvilket lærer dig, hvordan du skaber ro i kaos, og hvordan du arbejder bedst under pres.

Ligeledes bliver du mødt af et team, som brænder for deres fag, og der stilles derfor høje forventninger til, at du gør det samme. Derfor er hårmodeller også en del af dine arbejdsopgaver, hvor du altid bliver undervist af en frisør. Udover dit arbejde i salonen, er du, som elev, 5 uger i skole ca. 3-4 gange om året. Skolen samarbejder med STUHR og sammen sørger de for, at du bliver en frisør i topklasse.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Du er frisørens højre hånd, og derfor lærer du en masse teknikker - både inden for farve og klip. STUHR har elevtræninger 1 gang om måneden, hvor du selv vælger, hvilken model du vil have med, og hvad du vil træne. Her står der frisører til rådighed - kun for at træne og vejlede dig. Jeg elsker at have modeller og blive undervist, men samtidig er jeg også vild med at hjælpe en frisør med eksempelvis at farve. Her kommer man rundt om farveteorien, og du har medbestemmelse i slutresultatet.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I min uddannelse lærer jeg hver dag nye ting. Jo længere du kommer i din uddannelse som frisør, desto mere lægger du mærke til og forstår, hvorfor frisøren gør, som han/hun gør. Du lærer at rådgive kunderne i produkter og bliver gennem din uddannelse mere og mere selvstændig i dit fag.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos STUHR?

1. STUHR er en frisør, som følger tidens nyeste trends, og du får derfor et stort indblik i, hvad der sker inden for mode og fashion. 

2. Tiden står aldrig stille hos STUHR, det er en kæde af saloner, hvor du kan være sikker på, at der altid er fart på. Det er en eksklusiv frisør, som tilbyder sine elever stor udfordring og kvalitet.

3. STUHR er en frisørkæde bestående af 7 saloner og vores egen skole STUHR Interschool, og derfor er man aldrig alene. Du er tit ude at hjælpe til i de andre saloner, og du har mulighed for at være med i STUHR's kreative team, som rejser rundt og underviser andre frisører. Hos STUHR bliver du en del af en frisørfamilie, som sikrer dig tryghed og selvsikkerhed gennem din uddannelse.

  • Hvorfor er STUHR en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

STUHR er en virksomhed, der har eksisteret i mere end 60 år, og det kan mærkes. Som elev hos STUHR, er der en klar struktureret plan, som skal bære dig gennem din uddannelse og som sikrer dig, at du bliver en frisør, der forstår sig på håndværk og kvalitet. Jeg er stolt, når jeg fortæller andre, at jeg er elev hos STUHR. Du lærer at forstå dig på dit håndværk, og du er altid i kontakt med andre mennesker. 

Når jeg møder ind efter weekenden og som det første ser "STUHR" over døren, får jeg en ro i maven. Jeg kender mine ansvarsområder, og STUHR er som mit andet hjem. Du får høj professionalisme fra dine undervisere og kollegaer, og STUHR leverer kvalitet i top - både til kunder, men også til sine medarbejdere.

Hos STUHR taler vi ikke om "frisører" og "elever", men derimod "kollegaer" - vi er alle sammen som en familie i et passioneret team, og det kan ses. STUHR har taget imod mig med åbne arme, og hver dag lærer jeg nye ting om mit fag, men samtidig også om mig selv. Hver dag glæder jeg mig til, at vi igen kan sige "Vi ses imorgen".

Læs mere om STUHR

Mød andre kandidater fra STUHR


Annoncer