Vis studentum.dk som: Mobile

Marina Canic, Frisørelev, STUHR

STUHR
Frisørelev

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som frisørelev, på mit sidste år af uddannelsen, hos STUHR, i vores salon på Jægersborg Allé. Som elev hos STUHR bliver du tildelt det primære ansvar i salonens hverdag. Oftest er du den første, kunden ser, når han/hun træder ind af døren, og du skal sørge for, at salonen er flot til de næste kunder. Det er dit ansvar at åbne salonen, og samtidig er det også dit ansvar at lukke salonen igen. Du er med til at bestemme, hvordan salonen ser ud og fungerer i løbet af dagen, hvilket lærer dig, hvordan du skaber ro i kaos, og hvordan du arbejder bedst under pres.

Ligeledes bliver du mødt af et team, som brænder for deres fag, og der stilles derfor høje forventninger til, at du gør det samme. Derfor er hårmodeller også en del af dine arbejdsopgaver, hvor du altid bliver undervist af en frisør. Udover dit arbejde i salonen, er du, som elev, 5 uger i skole ca. 3-4 gange om året. Skolen samarbejder med STUHR og sammen sørger de for, at du bliver en frisør i topklasse.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Du er frisørens højre hånd, og derfor lærer du en masse teknikker - både inden for farve og klip. STUHR har elevtræninger 1 gang om måneden, hvor du selv vælger, hvilken model du vil have med, og hvad du vil træne. Her står der frisører til rådighed - kun for at træne og vejlede dig. Jeg elsker at have modeller og blive undervist, men samtidig er jeg også vild med at hjælpe en frisør med eksempelvis at farve. Her kommer man rundt om farveteorien, og du har medbestemmelse i slutresultatet.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I min uddannelse lærer jeg hver dag nye ting. Jo længere du kommer i din uddannelse som frisør, desto mere lægger du mærke til og forstår, hvorfor frisøren gør, som han/hun gør. Du lærer at rådgive kunderne i produkter og bliver gennem din uddannelse mere og mere selvstændig i dit fag.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos STUHR?

1. STUHR er en frisør, som følger tidens nyeste trends, og du får derfor et stort indblik i, hvad der sker inden for mode og fashion. 

2. Tiden står aldrig stille hos STUHR, det er en kæde af saloner, hvor du kan være sikker på, at der altid er fart på. Det er en eksklusiv frisør, som tilbyder sine elever stor udfordring og kvalitet.

3. STUHR er en frisørkæde bestående af 7 saloner og vores egen skole STUHR Interschool, og derfor er man aldrig alene. Du er tit ude at hjælpe til i de andre saloner, og du har mulighed for at være med i STUHR's kreative team, som rejser rundt og underviser andre frisører. Hos STUHR bliver du en del af en frisørfamilie, som sikrer dig tryghed og selvsikkerhed gennem din uddannelse.

  • Hvorfor er STUHR en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

STUHR er en virksomhed, der har eksisteret i mere end 60 år, og det kan mærkes. Som elev hos STUHR, er der en klar struktureret plan, som skal bære dig gennem din uddannelse og som sikrer dig, at du bliver en frisør, der forstår sig på håndværk og kvalitet. Jeg er stolt, når jeg fortæller andre, at jeg er elev hos STUHR. Du lærer at forstå dig på dit håndværk, og du er altid i kontakt med andre mennesker. 

Når jeg møder ind efter weekenden og som det første ser "STUHR" over døren, får jeg en ro i maven. Jeg kender mine ansvarsområder, og STUHR er som mit andet hjem. Du får høj professionalisme fra dine undervisere og kollegaer, og STUHR leverer kvalitet i top - både til kunder, men også til sine medarbejdere.

Hos STUHR taler vi ikke om "frisører" og "elever", men derimod "kollegaer" - vi er alle sammen som en familie i et passioneret team, og det kan ses. STUHR har taget imod mig med åbne arme, og hver dag lærer jeg nye ting om mit fag, men samtidig også om mig selv. Hver dag glæder jeg mig til, at vi igen kan sige "Vi ses imorgen".

Læs mere om STUHR

Mød andre kandidater fra STUHR

Senest opdateret: 16 aug 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 16-08-2019

Anna Trøjgaard Amundsen, Frisør, STUHR

Jeg er uddannet frisør og arbejder i en salon, hvor vi tilbyder stort set alle behandlinger. Derved kan min dag byde på klipninger, farver og strukturbehandlinger for at nævne nogle eksempler. De opgaver, som jeg oftest arbejder med, er klip - både herre og dame, samt farvebehandlinger. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Maria Astrup, Elev, BabySam

Jeg er elev i BabySam lige nu, og jeg er færdiguddannet til juli. Mit område i butikken lige pt. er tekstil og interiør. Det vil sige, at jeg har ansvaret for at bestille varer og finde plads til alle varer i butikken, så det ser ordentligt og præsentabelt ud.  Jeg sørger også for at fylde varer op i butikken, og derudover er jeg også med til at betjene kunder, der besøger vores butik. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Mikael Holm, Koncern Indkøbschef, Carl Ras

Jeg er ansvarlig for funktionsområdet Indkøb, som udgøres af i alt 22 medarbejdere. I Indkøb er vores primære opgaver at udvælge varerne i vores sortiment, oprette varer og vedligeholde data på disse, forhandle kontrakter med leverandører, indkøbe varer og udvikle varer i vores egne varemærker. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Ronny Krag, Projektleder, Carl Ras

Jeg er ansat som projektleder i vores forretningsudvikling. Mine opgaver er meget forskellige. Jeg arbejder med alt lige fra projektledelse af hjemkøb og implementering af nye systemer til udarbejdelse af business cases, der skal lægge grundlag for indsatsområder i forhold til Carl Ras’ strategi samt implementering heraf. 

Læs mere
Sidst opdateret 25-10-2021

Karriere inden for makeup og stil

Hvordan bliver man makeup artist, frisør eller kosmetolog? I denne karriereguide kan du spore dig ind på dine muligheder for en karrierevej inden for makeup og stil. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Louise Juul Skjoldgaard, Administrationselev, Ørsted

Jeg sidder i Green Waste Solutions, som er en underafdeling til Bioenergy. Green Waste Solutions beskæftiger sig med bl.a. biogasanlæg. Som administrationselev hjælper jeg de forskellige afdelingsledere med administrative opgaver. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Ulrik Skovgaard-Mortensen, Uddannelseschef, Carl Ras

Jeg sidder som uddannelseschef i en meget udviklingsorienteret og strategisk HR-afdeling. Min primære opgave er at kompetenceafklare og udvikle på alle medarbejdere, der har en kundevendt berøringsflade. Jeg er derfor med til at udvikle vores sælgere og servicemedarbejdere i deres tilgang til vores kunder. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Thomas Stubbe Teglbjærg, Kampagnekoordinator, Carl Ras

Jeg er ansat i vores Marketingsafdeling som kampagnekoordinator, hvor jeg arbejder med vores landsdækkende og lokale kampagner. Arbejdet indebærer produktion af magasiner, kataloger og tilbudsaviser - lige fra udvælgelse af produkter og priser til markedsføring af kampagnen på de sociale medier. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-03-2019

Irem Nur Alici, Kontorelev, Børn & Unge, Vejle Kommune

Jeg er elev i Vejle Kommune og sidder i Uddannelse & Læring i Børne- & Ungeforvaltningen. Mine primære opgaver er det administrative såsom at tjekke mails og post, skrive referater til møder, udbetale løn, skoleindskrivninger, skoleudsættelser og ad hoc opgaver. 

Læs mere
Sidst opdateret 08-10-2020

Rasmus Sterup, CEO & Co-Founder, HairLust

Jeg beskæftiger mig med områder såsom strategi og ledelse qua min rolle som direktør i virksomheden. Grundet vores størrelse på 10-15 medarbejdere, så arbejder jeg dog også med andre områder som økonomistyring og rekruttering. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Mathias B. Hofman, Trainee, EY

Jeg er trainee i Assurance hos EY, hvor vores primære ydelser er revision og rådgivning af danske virksomheder. Mere specifikt rådgiver jeg både nogle af Danmarks største internationale virksomheder og virksomheder, der driver forretning inden for landets grænser – hvilket er en kundeportefølje, jeg er meget glad for at have.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Fatima Hodzic, Junior Buyer, Salling Group

Jeg har altid interesseret mig for retail-branchen, men jeg har aldrig rigtig vidst, hvad jeg skulle bruge mit liv på. Da jeg startede hos Salling Group som deltidspige, kunne jeg ret hurtigt se, hvor spændende en virksomhed det var, og at de havde et rigtig godt elev- og lederprogram. 

Læs mere
Sidst opdateret 08-10-2020

Paulina Björkbacka, Digital Marketing Assistant, HairLust

I am the digital marketing assistant at HairLust, focusing on the Swedish market. My main tasks are SEO, influencer marketing and customer service. My focus is always on how to improve HairLust's presence on the Swedish market by optimizing blog posts, articles and customer touch points. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Aydin Uslu, Senior Accountant, Salling Group

Jeg arbejder i Group Accounting (GA) under Finance, hvor vi samlet set er omkring 320 ansatte i alt inklusiv vores kolleger i vores Shared Service Center i Polen. Jeg sidder en afdeling, som bliver kaldt Accounts Payable, hvor jeg beskæftiger mig med controlling af processer, afstemning og opfølgning på diverse konti, optimering og udvikling af vores processer. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Lars Kamp, Distriktschef, Carl Ras

Jeg er distriktschef og har ledelsesansvaret for ni af i alt 17 butikker. Jeg har otte butikschefer i direkte reference og ca. 80 medarbejdere, der arbejder i de ni butikker. Jeg arbejder tæt sammen med alle otte butikschefer i dagligdagen for at bidrage til løbende udvikling af strategiske, taktiske og operationelle indsatser.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Rasmus Mygind Jensen, Speditør og sektionsleder, DSV

Min funktion hos DSV Road er sektionsmanager med ansvar for eksport til Benelux-landene. Jeg står for den daglige ledelse af et team på seks disponenter, som varetager disponeringen af omkring 100 lastbiler, derudover arbejder jeg med tilbud og implementering af nye kunder. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Marcus Frey Olesen, Speditør, DSV

I DSV XPress beskæftiger vi os med kurerfragt og alm. pakketransport til hele verden, både eksport og import. Jeg arbejder til dagligt i vores eksportafdeling, hvor vi i år runder 750.000 forsendelser. De mange forsendelser og kontakten med virksomhederne bag disse samt leverandører danner grundlaget for en spændende, travl og ikke mindst udfordrende hverdag.

Læs mere
Sidst opdateret 11-12-2019

Søren Kargo Tørnqvist, Speditør, DSV

Jeg sidder til dagligt på DSV’s hovedkontor i USA, som ligger i Clark, New Jersey tæt på New York. Jeg arbejder med lufteksport og er i dialog med mennesker fra hele verden hver dag. I denne stilling er to dage aldrig ens, og der er mange spændende udfordringer hver dag. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Lina Schiel-Madsen, Indirect Tax Consultant, DSV

Jeg startede for lidt over 2 år siden som økonomielev i DSV. I løbet af min elevtid var jeg rundt i forskellige afdelinger i virksomheden, deriblandt debit/kredit bogholderiet, finansafdelingen med perioder i lønafdelingen samt i treasury-afdelingen. Jeg er efter endt elevuddannelse blevet ansat som Indirect Tax Consultant i DSV’s globale Tax afdeling.

Læs mere
Sidst opdateret 25-03-2020

Dennis Erichsen, Varehusspecialist, Flügger

Jeg arbejder som varehusspecialist på lagerkontor i Kolding. Her byder hverdagen på flere forskellige typer af opgaver. Mine arbejdsopgaver består både af at løse ”her-og-nu” problemer og dykke ned i projekter, hvor fokus er på at forbedre processer, så arbejdsgangen bliver lettere og dermed mere effektiv. Generelt kan man sige, at min hverdag aldrig er forudsigelig.

Læs mere