Kirstine Vestergaard, handelselev, STARK

Mød Kirstine, der er ansat som handelselev i STARK, hvor hun har speciale i værktøj. I sit arbejde laver Kirstine alt fra at sælge til at lave tilbud og varemodtagelse.

handelselev
  • Kirstine Vestergaard
  • 22 år 
  • Ansat siden maj 2017
  • HHX og handelsassistent-uddannelsen med speciale i værktøj

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er handelselev med speciale i værktøj. Jeg arbejder i STARK Odense, hvor jeg sælger alt til byggeprojekter lige fra skruemaskiner og søm til cement og gips.

Mine arbejdsopgaver er primært at sælge, men jeg laver også tilbud og varemodtagelse af indkommende varer. Udover dette er jeg også med til at lave eksponeringer, skilte og reklamer til events.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Der er stor variation i mine arbejdsopgaver. En udfordrende arbejdsopgave kunne være at lave et stort tilbud til et byggeprojekt med mange delleveringer og ting, som skal undersøges – der skal man holde tungen lige i munden. En anden spændende udfordring kunne være at stå for planlægningen og udførelsen at en større slutsalgskampagne. Lige nu er står jeg for opstart af vores nye lokale Facebook-side. Der skal laves en markedsføringsplan og løbende opslag.  

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg er i gang med min uddannelse i Stark Odense. Min HHX har givet mig en masse brugbar viden om butiksdrift og markedsføring. Det er sjovt endelig at kunne bruge alt teorien fra gymnasiet i den virkelige verden. Som en del af min læretid i Stark Odense er jeg på skoleophold i Odder på Handelsfagskolen. Der får vi undervisning i handel, butiksdrift og produktkendskab – i mit tilfælde: værktøj.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Stark?

  • Variation i opgaver
  • Ansvar
  • Mulighed for at forbedre ens kompetencer.

Hvorfor er Stark en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Fordi man som elev bliver en del af dagligdagen. Man får ansvar og er en del af et team. Der er gode jobmuligheder inden for koncernen. Det er en branche, hvor vi som ansatte får en del frihed til fx at lave udstillinger og arrangementer.

Det er også en branche, hvor man som ansat hele tiden lærer noget nyt.

Læs mere om STARK

Mød andre kandidater fra STARK


Annoncer