Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød STARK

Er du nysgerrig på, hvad du kan forvente af STARK som arbejdsplads? Få et indblik på siden her. Mød også 2 af virksomhedens medarbejdere, og hør om deres arbejde.

STARK

STARK - Vi støtter det professionelle håndværk

Leverandører til de dygtigste håndværkere

STARK er leverandør til de dygtigste håndværkere i Danmark og Grønland. De kvalitetsbevidste håndværkere, der aldrig er bange for at udfordre og udvikle håndværket med stærke traditioner i ryggen – og som løser hver opgave med hårdt arbejde og faglig stolthed, uanset om den er stor eller lille. Vores fornemmeste opgave er at støtte det professionelle håndværk og håndværkeren. Vi bruger vores styrke og størrelse til at understøtte vores kunders forretning, så det bliver lettere og mere effektivt at være håndværker. Vi deler vores viden, bruger vores kompetencer til at udvikle nye produkter og services, og vi taler håndværkerens sag.

Man siger, at håndværk skal holdes i hævd. Vi siger, at stolte håndværkstraditioner skal udvikles og gives videre.

Det kan du forvente af STARK som arbejdsplads

Som elev i STARK kan du forvente, at vi tager din karriere alvorligt. Du bliver en del af STARK-familien, hvor man hjælper hinanden og samarbejder om at nå resultater. Uddannelsen giver dig en praktisk og meningsfyldt hverdag, hvor du får masser af ansvar og din indsats og dit engagement værdsættes. Kort og godt: Vi uddanner dig, fordi vi vil satse på dig!

Mød 2 medarbejdere fra STARK


Annoncer