Karsten Fjorvald, handelselev, STARK

Mød Karsten, der er handelselev hos STARK. Her sidder Karsten både med private kunder og håndværkere, som søger tilbud til opgaver af forskellig type og størrelse.

stark
tømrerelev
  • Karsten Fjordvald
  • 20 år 
  • Ansat siden februar 2019
  • HF/EUD med speciale i handel og tømrerelev

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder med private kunder og håndværkere, som søger et tilbud til den vilkårlige opgave, der skal løses. Det kan være alt fra en regel eller en ombygning i hele huset, ingen opgave er for stor eller for lille.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes helt klart, det er kundekontakten, som gør mit job spændende. Der kommer aldrig to personer, som er ens, hvilket gør, at man lærer at beherske sig i forskellige situationer.

Den største udfordring ved at arbejde i Stark er den store viden, kunderne forventer. Dog er de fleste realistiske omkring ens viden, hvis man oplyser fra start, at man er elev. Det handler bare om at opsøge alt den viden, man kan og bruge sine garvede kollegaer.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg kan bruge min brede viden om alt det tekniske fra mine 2 år som tømrer samt min EUD-uddannelse på handelsskolen, til at du få en bred viden både omkring alt det tekniske, samt har jeg lært at sætte mig ind i kundernes behov.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Stark?

  1. At der sker noget nyt hver eneste dag, hvilket gør, at man lærer noget nyt hver dag.
  2. Du får den kundekontakt, som gør, at du kan få vendt en kundes humør fra dårligt til godt, inden de er gået ud af døren.
  3. At du har meget ansvar som elev, og folk ser dig på lige vilkår som alle de andre.

Hvorfor er Stark en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Stark er som en stor familie, hvor alle hjælper hinanden, du kan både være sociale med dine kollegaer i arbejdstiden, men også udenfor.

Du har mulighederne for at bygge dig op i kæderne, hvor det er muligt at komme hele vejen, hvis man virkelig kæmper for det.

Læs mere om STARK

Mød andre kandidater fra STARK


Annoncer