Vis studentum.dk som: Mobile

Mads Thorup, Ejendomsmægler, home

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Mit fokusområde er ’Salg og vurdering’ i en nyåbnet home Lejlighedsbutik i Aarhus C. Vi arbejder udelukkende med lejligheder, andelsboliger, interessentlejligheder og lignende boligtyper. Jeg beskæftiger mig primært med salg af lejligheder i form af fremvisninger og vurderinger.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Selvom det lyder meget kliché, så er noget af det mest spændende og udfordrende i min nuværende position at kunne hjælpe kunder til at finde deres drømmebolig. For mange mennesker er boligkøb blandt de største økonomiske beslutninger i deres liv, og der er derfor også mange følelser involveret. Derudover ved man, at når det lykkes, så er der nogle glade sælgere i den anden ende, som ligeledes kan komme videre. Uanset om man er i dialog med en potentiel køber eller sælger, så gælder jobbet rigtig meget om hele tiden at lytte, behovsafklare og holde kontakten til man er helt i mål – det er noget af det, jeg synes er spændende.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har igennem min finansbacheloruddannelse lært at arbejde kundeorienteret og gå analytisk til værks. Som ejendomsmægler arbejder man meget i teams, så det har været vigtigt at kunne tilpasse sig hurtigt. Jeg har fået en bred viden omkring hele finansbranchen, men samtidig fået lov til at specialisere mig inden for ejendomsmæglerbranchen via diverse valgfag. Den viden, jeg har opnået, har betydet, at jeg bedst muligt kan servicere kunderne, og forhåbentligt skaber det værdi for dem.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos home?

1. Muligheden for hele tiden at udvikle sig og få lov til at arbejde med nye arbejdsområder. Til at starte med fik jeg lov til, at anvende meget af den teori jeg havde lært igennem min uddannelse, hvor mit primære fokus lå på sagsbehandlingsområdet, for at lære alt det bagvedliggende. Efterhånden fik jeg lov til at holde åbent hus, fremvise boliger for kunder og alt der hører hertil. På nuværende tidspunkt ligger mit hovedsagelige udviklingsområde inden for salgsvurderinger, hvor jeg jævnligt er med min butikschef på vurderinger.

2. Et godt team med gode kollegaer, som man kan spare med og motivere hinanden.

3. Tillid fra ledelsen til hele tiden at få lov til at overtage større ansvarsområder og implementere nye idéer.

  • Hvorfor er home en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Det, der har gjort home attraktiv for mig, er muligheden for at kunne udvikle mig et stort stykke på kort tid. Home satser rigtig meget på nye unge medarbejdere. De hjælper med at opsætte nogle ambitiøse mål, men viser også vejen dertil – uanset om man ønsker at være sagsbehandler, ejendomsmægler eller en helt tredje position. Derudover er jeg glad for at arbejde hos home, som på mange måder er et yderst innovativt og højt struktureret ejendomsmæglerfirma. Selvom jeg sidder i home Lejlighedsbutikken i Aarhus C, så har jeg stadig dagligt dialog med nogle af landets andre 160 home forretninger.

Læs mere om home

Mød andre kandidater fra home

Senest opdateret: 16 aug 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 12-08-2019

Fatima Hodzic, Junior Buyer, Salling Group

Jeg har altid interesseret mig for retail-branchen, men jeg har aldrig rigtig vidst, hvad jeg skulle bruge mit liv på. Da jeg startede hos Salling Group som deltidspige, kunne jeg ret hurtigt se, hvor spændende en virksomhed det var, og at de havde et rigtig godt elev- og lederprogram. 

Læs mere
Sidst opdateret 21-12-2021

Kirstine Vestergaard, handelselev, STARK

Jeg er handelselev med speciale i værktøj. Jeg arbejder i STARK Odense, hvor jeg sælger alt fra byggeprojekter lige til skruemaskiner og søm til cement og gips. Mine arbejdsopgaver er primært at sælge, men jeg laver også tilbud og varemodtagelse af indkommende varer. Udover dette er jeg også med til at lave eksponeringer, skilte og reklamer til events. Der er stor variation i mine arbejdsopgaver.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Nicklaes Skou Andersen, Ejendomsmægler, home

Jeg beskæftiger mig med omsætning af fast ejendom. Jeg er traniee, men er kommet videre i en stilling til salg. Til januar kommer der en ny praktikant, som skal overtage mine trainee-opgaver. Så mine primære arbejdsopgaver lige nu er førsalg, fremvisninger, kundekontrakt og at hjælpe ejendomsmæglerne med deres opgaver.

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Besim Avdic, Slagter, Danish Crown

Som elev kommer du rundt i de forskellige afdelinger og prøver det hele. Forender, opskæring, midterstykker og så videre, og når du er uddannet efter to år, så kan du det hele. Selve udskæringen er spændende. Og jeg kan godt lide den kampgejst og det samarbejde, der er ved opskæringsbåndet. Der er fart på, og du kan ikke bare gå på toilettet, hvis du pludseligt skal det. Så går båndet i stå.

Læs mere
Sidst opdateret 26-04-2019

Sanne Egsgaard, Butikschef, BabySam

Jeg er butikschef i en af vores butikker, og jeg beskæftiger mig med alt, der har med butikken at gøre. Det gælder både i forhold til kunder, personaleledelse, vagtplaner, budget, salgstal, KPI'er, salgstræning af personale, varebestillinger, kampagner, så mine opgaver spænder vidt.  Det spændende og udfordrende i mit arbejde er, at dagene aldrig er ens.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2019

Daniel Wejs, Teamleder, Salling Group

Jeg er i dag ansat som teamleder, og jeg stræber at blive butikschef for min egen Føtex Food Convenience en dag. I FFC er der en butikschef, en teamleder og en teamkoordinator. Det betyder, at arbejdsopgaverne og berøringsfladen inden for bestillinger af kød, mejeri, frugt og grønt, brød, bager og avis er større end i en "almindelig" Føtex. 

Læs mere
Sidst opdateret 30-09-2019

Charlotte Pedersen, Supporter, E-Komplet

Jeg er i den heldige situation, at min fornemmeste opgave er at sidde og være behjælpelig, når vores kunder ringer og skriver ind og har brug for lidt hjælp og vejledning. Derudover hopper jeg i ny og næ i bilen og kører ud til nye kunder for at hjælpe dem i gang med at bruge E-Komplet. En spændende og udfordrende dag er helt klart, når jeg tager ud på konsulentbesøg.

Læs mere
Sidst opdateret 21-12-2021

Karsten Fjorvald, handelselev, STARK

Jeg sidder med private kunder og håndværkere, som søger et tilbud til den vilkårlige opgave, der skal løses. Det kan være alt fra en regel eller en ombygning i hele huset, ingen opgave er for stor eller for lille. Jeg synes helt klart, det er kundekontakten, som gør mit job spændende. Der kommer aldrig to personer, som er ens, hvilket gør, at man lærer at beherske sig i forskellige situationer.

Læs mere
Sidst opdateret 26-04-2019

Sofie Blæsberg, Souschef, BabySam

Jeg er souschef i butikken i Esbjerg, og som souschef er man en blæksprutte. Man har en arm med i alt, og gerne flere end der lige er til rådighed. Men mine primære opgaver er at bestille varer fra min afdeling, som er barnevogne. Derudover skal jeg også have styr på, om alle de andre kollegaer har styr på deres afdelinger. 

Læs mere
Sidst opdateret 30-09-2019

Lauris P. Sørensen, Supporter, E-Komplet

Mit primære forretningsområde hos E-komplet omfatter regnskab og time-/sagsstyring. I min rolle som supporter hjælper jeg hver dag vores kunder med at forstå og udnytte vores produkt til fulde. Noget af det vigtigste i min dialog med kunderne, er, at de føler sig hjulpet og værdsat, så jeg er sikker på, at de har de mest hensigtsmæssige arbejdsgange i deres hverdag. 

Læs mere
Sidst opdateret 21-10-2022

Patrick Boe Petersen, Udlejningskonsulent, Heimstaden

Jeg er ansat i udlejningsafdelingen i Heimstaden og beskæftiger mig derfor primært med udlejning af vores lejeboliger. Min primære arbejdsopgaver er fremvisninger, åbent hus-arrangementer og udarbejdelse af og opfølgning på lejekontrakter. Ud over de primære opgaver, er der en del kundekontakt, som gør hverdagen alsidig og spændende. 

Læs mere
Sidst opdateret 16-08-2019

Maria Astrup, Elev, BabySam

Jeg er elev i BabySam lige nu, og jeg er færdiguddannet til juli. Mit område i butikken lige pt. er tekstil og interiør. Det vil sige, at jeg har ansvaret for at bestille varer og finde plads til alle varer i butikken, så det ser ordentligt og præsentabelt ud.  Jeg sørger også for at fylde varer op i butikken, og derudover er jeg også med til at betjene kunder, der besøger vores butik. 

Læs mere
Sidst opdateret 25-03-2020

Lene Fischer, butikschef, Flügger

Jeg er i dag ansat som butikschef i Køge. Mine primære arbejdsopgaver varierer meget. I løbet af en dag foretager jeg mig mange forskellige opgaver. Eksempelvis starter jeg typisk min arbejdsdag, med at lave kaffen klar til kunderne og åbne kasserne, så vi er klar til at ekspedere vores kunder. Senere på dagen tager jeg mig så af diverse administrative opgaver på kontoret.

Læs mere
Sidst opdateret 07-09-2022

Mød en ejendomsmægler - Simon Raagaard

Drømmer du om arbejde med køb og salg af ejendomme eller vil du vide mere om hvordan livet som ejendomsmægler er? Så læs med i denne artikel, hvor vi har talt med ejendomsmægler og indehaver af sin egen Home-forretning, Simon Raagaard. 

Læs mere