Mads Thorup, Ejendomsmægler, home

Mads er ejendomsmægler med fokus på salg og vurdering i Aarhus, hvor de udelukkende har fokus på lejligheder og andelsboliger. 

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Mit fokusområde er ’Salg og vurdering’ i en nyåbnet home Lejlighedsbutik i Aarhus C. Vi arbejder udelukkende med lejligheder, andelsboliger, interessentlejligheder og lignende boligtyper. Jeg beskæftiger mig primært med salg af lejligheder i form af fremvisninger og vurderinger.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Selvom det lyder meget kliché, så er noget af det mest spændende og udfordrende i min nuværende position at kunne hjælpe kunder til at finde deres drømmebolig. For mange mennesker er boligkøb blandt de største økonomiske beslutninger i deres liv, og der er derfor også mange følelser involveret. Derudover ved man, at når det lykkes, så er der nogle glade sælgere i den anden ende, som ligeledes kan komme videre. Uanset om man er i dialog med en potentiel køber eller sælger, så gælder jobbet rigtig meget om hele tiden at lytte, behovsafklare og holde kontakten til man er helt i mål – det er noget af det, jeg synes er spændende.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har igennem min finansbacheloruddannelse lært at arbejde kundeorienteret og gå analytisk til værks. Som ejendomsmægler arbejder man meget i teams, så det har været vigtigt at kunne tilpasse sig hurtigt. Jeg har fået en bred viden omkring hele finansbranchen, men samtidig fået lov til at specialisere mig inden for ejendomsmæglerbranchen via diverse valgfag. Den viden, jeg har opnået, har betydet, at jeg bedst muligt kan servicere kunderne, og forhåbentligt skaber det værdi for dem.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos home?

1. Muligheden for hele tiden at udvikle sig og få lov til at arbejde med nye arbejdsområder. Til at starte med fik jeg lov til, at anvende meget af den teori jeg havde lært igennem min uddannelse, hvor mit primære fokus lå på sagsbehandlingsområdet, for at lære alt det bagvedliggende. Efterhånden fik jeg lov til at holde åbent hus, fremvise boliger for kunder og alt der hører hertil. På nuværende tidspunkt ligger mit hovedsagelige udviklingsområde inden for salgsvurderinger, hvor jeg jævnligt er med min butikschef på vurderinger.

2. Et godt team med gode kollegaer, som man kan spare med og motivere hinanden.

3. Tillid fra ledelsen til hele tiden at få lov til at overtage større ansvarsområder og implementere nye idéer.

  • Hvorfor er home en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Det, der har gjort home attraktiv for mig, er muligheden for at kunne udvikle mig et stort stykke på kort tid. Home satser rigtig meget på nye unge medarbejdere. De hjælper med at opsætte nogle ambitiøse mål, men viser også vejen dertil – uanset om man ønsker at være sagsbehandler, ejendomsmægler eller en helt tredje position. Derudover er jeg glad for at arbejde hos home, som på mange måder er et yderst innovativt og højt struktureret ejendomsmæglerfirma. Selvom jeg sidder i home Lejlighedsbutikken i Aarhus C, så har jeg stadig dagligt dialog med nogle af landets andre 160 home forretninger.

Læs mere om home

Mød andre kandidater fra home


Annoncer