Besim Avdic, Slagter, Danish Crown

Mød Besim der arbejder hos Danish Crown som slagter. Han har været elev, hvor han kom rundt i alle de forskellige afdelinger, her blev han særligt glad for udskæringer. 

Danish Crown
Slagter

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Som elev kommer du rundt i de forskellige afdelinger og prøver det hele. Forender, opskæring, midterstykker og så videre, og når du er uddannet efter to år, så kan du det hele.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Selve udskæringen er spændende. Og jeg kan godt lide den kampgejst og det samarbejde, der er ved opskæringsbåndet. Der er fart på, og du kan ikke bare gå på toilettet, hvis du pludseligt skal det. Så går båndet i stå.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Det giver næsten sig selv. Alt, hvad vi kan, og den viden vi har, har vi fra uddannelsen. Ellers kan man ingenting.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Danish Crown?

Der er fremtidige muligheder for at videreuddanne sig til eksempelvis mester eller industritekniker. Så er der sammenholdet. Vi har det godt med hinanden, og jeg er glad for at gå på arbejde. Lønnen er også vigtig. Det er en god løn, man får her som elev, og man får også løn, når man er på skole.

  • Hvorfor er Danish Crown en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Alle kan få en chance hos Danish Crown. Det er bare op til dig selv at bevise, at du kan og vil. De er meget large med hensyn til at videreuddanne deres ansatte og få mest muligt ud af dem. Og der er muligheder for fremtiden, man skal bare tage dem.

Læs mere om Danish Crown

Mød andre kandidater fra Danish Crown


Annoncer