Frederik Paludan, Instruktør/Producer, Signifly

Her kan du møde Frederik Paludan, der er en del af Filmteamet hos Signify. Her arbejder han som instruktør/producer, hvor han blandt andet udvikler koncepter til reklamefilm.

Signifly
Instruktør/producer
  • Frederik Paludan
  • 31 år
  • Ansat siden december 2017
  • Kandidat i Filmvidenskab, KU

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Hos Signifly er vi delt op i fire afdelinger: Designteamet, Konsulenteamet, Udviklingsteamet og Filmteamet. Jeg er en del af vores filmteam, hvor jeg arbejder som instruktør/producer. Mine primære opgaver består i at udvikle koncepter til reklamefilm og Social Media Content. Derudover har jeg også en baggrund inden for film, og det betyder, at jeg også er med til at instruere film. 

Så kort fortalt arbejder jeg med film- og konceptudvikling. 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes, at det er virkelig spændende, når vi har nye kunder, som kommer med et projekt eller noget, som de gerne vil kommunikere, hvor jeg så skal komme op med et koncept eller en ide til, hvordan det kunne se ud. Det er helt klart denne indledende fase, som jeg synes er mest spændende at arbejde med, fordi det er her, at jeg kan være kreativ, og fordi opgaverne ændrer sig fra gang til gang. Tanken om at tage en ide, brygge videre på den og koge de tanker ned til et konkret produkt eller en fortælling er både noget af det, der er mest spændende og udfordrende i mit arbejde. 

Derudover er jeg som sagt instruktør, og derfor synes jeg selvfølgelig også, at det er sjovt, når jeg instruerer film. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg har en kandidat i Filmvidenskab, mens jeg sideløbende med studiet har arbejdet med at lave film, og det gør jeg faktisk stadig den dag i dag, hvor jeg instruerer mindre kortfilm. Så den praktiske del af mit arbejde, er faktisk rimelig autodidakt,  mens jeg bruger min uddannelse mere indirekte. Min uddannelse har givet mig en mere overordnet forståelse for filmindustrien, filmhistorien og de filmiske midler. Den del troede jeg faktisk ikke, at jeg skulle bruge efter studiet, men det er nok gået op for mig, at jeg også bruger den del - bare uden at tænke over det. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Signifly?

I og med, at mit arbejde består af at være kreativ, er det også et vigtigt og grundlæggende udgangspunkt for mig, at jeg har tid og mulighed for at fordybe mig i mine projekter, så jeg kan udfolde mig kreativt. Det er nok det vigtigste for mig i mit arbejde. 

Det er også vigtigt for mig, at projekterne er tiltænkt at være ambitiøse - det gælder både i forhold til fortællingen, men også mere konkret i forhold til selve produktionen. Det er fedt, når vi har nogle spændende kunder, der tør gå med på en vild ide og tage en chance, fordi det er som regel der, at vi virkelig kan skabe noget helt unikt. 

  • Hvorfor er Signifly en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg har tidligere arbejdet hos Advice, hvor jeg var en del af en større maskine, så jeg er netop meget glad for at være hos Signifly, fordi det er en lidt mindre virksomhed, hvor der er mulighed for at få mere indflydelse og ansvar i forhold til de enkelte projekter. Selvom Signifly løbende vokser og bliver større, så er der stadig den feeling, som du også finder i start-ups - det er en helt særlig dynamik, hvor vi konstant ser frem og er klar på nye, spændende opgaver, hvor intet er umuligt.

Læs mere om Signifly 

Mød andre kandidater fra Signifly


Annoncer