Tore Heimann, Teknisk Projektleder, Signifly

Som Teknisk Projektleder hos Signify arbejder Tore Heimann blandt andet med udviklingen af virksomhedens digitale produkter. Du kan læse mere om Tores opgaver i interviewet her.

Signifly
Technical Teamlead

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er en del af den tekniske afdeling, hvor vi sidder med udviklingen af de digitale produkter, vi skaber i samarbejde med vores kunder.

Jeg har ansvaret for afdelingen og sørger for, at vi er med, at vi når vores mål, leverer produkter af høj kvalitet, og at medarbejderne er motiverede og trives. Det betyder, at jeg også sidder med en række personalerelaterede opgaver og afholder blandt andet ansættelses- og udviklingssamtaler. 

Som leder for den tekniske afdeling har jeg også den facilliterende rolle, så det er mig, der har det overordnede overblik og sørger for at fordele opgaverne samt hjælpe mine kollegaer med at finde ud af, hvilke projekter der skal prioriteres hvornår.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er meget forskelligt, og der er spændende dele i alle aspekter af mit arbejde, men det er i virkeligheden nok den menneskelige kontakt og dialog, som jeg synes er mest spændende. Det gælder både interaktionen med mine kolleager og vores kunder. Det er det menneskelige og kommunikative samspil, der optager mig, og den forskel der ligger i, hvem jeg kommunikerer med.

Jeg synes, at det er meget interessant at arbejde med forskellige mennesker, fordi det kræver, at du er nødt til at forholde dig til det enkelte menneske og den specifikke situation. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at jeg brugte mit uddannelse meget, men når du arbejder med teknologi, teknik og den verden, så kan du uddanne dig til at forstå grundprincipperne inden for udvikling, men du kan ikke lære det på en skole.

Hver dag bliver der udviklet ny teknologi, som vi skal forsøge at forholde os til og være opdateret på, så det er rigtig svært at bruge sin uddannelse meget inden for mit felt. 

I virkeligheden ligger min fordel nok i, at jeg startede som selvstændig under studiet, og det lærte jeg meget mere af, fordi jeg arbejdede alene med mange forskellige typer af projekter. Her lærte jeg rigtig meget om at tage ansvar, fordi jeg fandt ud af, hvad der skete, hvis jeg lavede fejl eller ikke udførte mit arbejde godt nok. Under en uddannelse er den største konsekvens, at du får en dårlig karakter, mens du i et arbejde har et reelt ansvar overfor en kunde, hvis resultater afhænger af dit arbejde. Den erfaring har jeg lært rigtig meget af. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Signifly?

Det allervigtigste for mig er, at jeg arbejder sammen med nogle gode mennesker, og at der er en gejst og glæde på min arbejdsplads og blandt mine kollegaer.

At jeg arbejder sammen med kollegaer såvel som kunder, der brænder for det, de laver, og som deltager aktivt, så vi kan skabe en fed synergi – det er der, hvor det virkelig rykker.

Derudover arbejder vi på nogle rigtig spændende projekter for nogle relevante kunder, hvor vi har mulighed for at gøre en forskel og har stor impact på deres forretning.

For mig er det også utrolig vigtigt, at jeg kan få lov til at udvikle mig i mit arbejde. Det kræver meget af både arbejdsgiveren og arbejdstageren, og hos Signifly har jeg de perfekte forudsætninger for at kunne udvikle mig og dygtiggøre mig i mit job og inden for mit felt, hvilket i virkeligheden kommer til gavn for begge parter.

  • Hvorfor er Signifly en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Signifly er primært en attraktiv virksomhed og arbejdsplads for mig, fordi jeg kan være mig selv og har det godt, når jeg går på arbejde – jeg glæder mig til at komme på arbejde hver eneste morgen. Jeg får udfyldt mine sociale behov samtidig med, at vi arbejder på benhårdt relevante projekter for spændende kunder på tværs af alle brancher.

Derudover er der også en helt en særlig kultur og mentalitet hos Signifly, der handler om, at vi alle brænder for det, vi laver, vi er super ambitiøse og vil være de bedste, samtidig med at vi vil dygtiggøre os og har det sjovt, mens vi arbejder. 

Læs mere om Signifly 

Mød andre kandidater fra Signifly


Annoncer