Jacqueline Rodrigues, PR & Partnerships Manager, GoMore

Jacqueline er PR & Partnerships Manager hos GoMore, hvor hun blandt andet arbejder med virksomhedens eksterne kommunikation, særligt via sociale medier.

GoMore
PR & Partnerships Manager

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder med PR og vores partnerskaber med andre virksomheder og organisationer. Vi samarbejder bl.a. med Roskilde Festival og Verdens Bedste Nyheder. Jeg arbejder med også vores eksterne kommunikation - især på sociale medier. Derudover er jeg presseansvarlig og står for kontakten med journalister og medier.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

I virkeligheden er det svært at udpege én ting, fordi det mest spændende ved mit arbejde er, at mine opgaver sjældent er helt ens. Men jeg elsker de opgaver, hvor jeg får lov til at være kreativ og lege med formater. Det gælder både i forhold til kommunikation og vores partnerskaber.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg trækker ofte på mine kompetencer, jeg har lært gennem min uddannelse. Det gælder særligt i forhold til skriftlig kommunikation med historiefortælling og finde nyhedsværdige vinkler til pressen. På studiet lærte vi også en del om, hvordan man tager en stor mængde data eller tung information (som teorier eller analyser) og formidler det på en enkel måde. Det bruger jeg også i mit arbejde nu, når jeg skal omsætte mange tal til nyhedshistorier, der er interessante for pressen.

Som journalist lærer du også at tale med alle slags mennesker. Det kan jeg bruge i mit møde med nye mennesker.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos GoMore?

1. At jeg arbejder i en virksomhed, der tilbyder en service, jeg oprigtigt synes er en god idé og bidrager til at løse transportproblemer på en bæredygtig måde.

2. At jeg udvikler mig hver eneste dag.

3. At der er en fed energi på kontoret, hvor vi altid har det sjovt, selvom vi har mange bolde i luften.

  • Hvorfor er GoMore en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg synes, at det er enormt attraktivt og spændende at få lov til at arbejde i virksomhed, der løser et samfundsproblem på en moderne og innovativ måde. GoMore udvikler sig hele tiden, og det er fedt at få lov til at være med på den rejse og bidrage til den. Samtidig er jeg så heldig, at mine kollegaer er rigtig dygtige til det, der laver. Så i min daglighed bliver jeg enormt inspireret og lærer nye ting om bl.a. udvikling af apps, customer experience og marketing. Det er fedt at arbejde et sted, hvor jeg kan suge viden til mig fra så mange forskellige talenter.

Læs mere om GoMore

Mød andre kandidater fra GoMore


Annoncer