Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Etta Andersen, Ansøgningskonsulent, Go' Kvote 2

Mød Etta, der er Ansøgningskonsulent for Go’ Kvote 2. Ettas stillings indebærer først og fremmest at facilitere et fundament for kundernes skriftlige ansøgning.

Go' Kvote 2
Ansøgningskonsulent
  • Etta Andersen
  • 23 år
  • Ansat siden 2019
  • Internationale Studier, Roskilde Universitet

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat som skribent for Go’ Kvote 2; indenfor hhv. uddannelses-, og erhvervsorienterede optagelsesprocesser. Min stilling indebærer først og fremmest at facilitere et fundament for kundernes skriftlige ansøgning: Hvad ønsker de at fokusere på? Hvorfor skal lige netop dé optages/ansættes?

Afslutningsvis er det min opgave at formulere en skriftlig ansøgning, der omfavner lige netop deres vision og personlige bestræbelse i håb om at blive optaget. 

 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Alle processer er enormt forskellige. Der ligger et stort stykke arbejde i både at forstå den enkelte kundes personlige karakter og kompetencer, samt at sætte mig ind i den enkelte position/studie, de søger. Desuden stilles der meget forskellige krav til de pågældende institutioner – mit sprog (både dansk og engelsk), mine formuleringer, og min baggrundsviden vil altid variere og kræver en tilpasningsevne og nuancer af mine skriftlige evner.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg formår at udfordre mit skriftlige spektrum, igen på både dansk og engelsk. Jeg studerer selv på engelsk og nyder derfor variationen på mit arbejde. Derudover giver det en spændende indsigt i, hvilke krav der stilles på diverse arbejdspladser og videregående studier.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde?

Selvstændigheden, kreativiteten og fleksibiliteten

  • Hvorfor er Go' Kvote 2 en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Fordi jeg får enormt meget tiltro til både mine kompetencer, mine produkter og min administration af mit arbejde. Kunder er enormt venlige, og ytrer altid stor tilfredshed. Platformen er en helt ideel arbejdsmulighed for en skriveglad studerende.

Læs mere om Go' Kvote 2

Mød andre kandidater fra Go' Kvote 2 


Annoncer