Reza Norouzi Ghazvini, Finance Manager, GoMore

Som Finance Manager sidder Reza blandt andet med ansvaret for GoMores rapporteringer, budgetter og cash flow samt de analyser, der relaterer sig til disse.

GoMore
Finance Manager
  • Reza Norouzi Ghazvini

  • 27 år
  • Ansat siden 2019
  • Cand.merc.aud. i Revision fra CBS

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder med ansvaret for vores rapporteringer, budgetter og cash flow samt de analyser, der relaterer sig til disse. Jeg sidder også med opfølgningen på vores budgetter med vores forskellige afdelinger. Derudover sidder jeg med bogføring af transaktioner, kontoafstemninger, løn, HR og andre ad hoc-opgaver, der kan komme ind. 

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

I en virksomhed som GoMore er den mest udfordrende opgave, at hele tiden skulle være omstillingsparat, da tingene går super stærkt. Ingen dag ligner den foregående, og der ligger hele tiden nye og spændende projekter eller problemstillinger, der skal løses i samarbejde med andre afdelinger. Hele denne udfordring gør det også super spændende at være en del af virksomheden, da tingene går stærkt og ambitionerne er høje. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Som uddannet revisor ser jeg hurtigt, hvilke områder i vores økonomiafdeling der skal forbedres, og hvilke ting vi i løbet af året kan gøre os klar på i forhold til den årlige revision. Det hjælper os rigtig meget med at være forudsigende, og det sparer os og vores revisorer meget tid. Det hjælper også rigtig meget at kunne forstå præcis, hvad der kræves. Derudover hjælper min uddannelse mig rigtig meget til at kunne se rapporteringsmuligheder, hvilke værktøjer der kan bruges, og hvad reglerne for de forskellige ting er. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos GoMore?

Det er rigtig vigtigt for mig at kunne udvikle mig i GoMore. Både professionelt, men også socialt. Med de udfordringer og de spændende opgaver, der kommer op i vores virksomhed, kan jeg allerede nu efter kort tid se, at jeg har udviklet mig på mange fronter. Det er også vigtigt for mig at trives med mine kollegaer, hvilket jeg også gør. Stemningen er altid god, og man bliver som ny meget hurtigt en del af flokken. Derudover er fleksibilitet også meget vigtigt, da jeg personligt vægter mit privatliv meget højt. At komme fra en branche, hvor timerne hurtigt bliver mange, er det fantastisk at være et sted, hvor der stor fokus på at have en sund work/life balance. 

  • Hvorfor er GoMore en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

De muligheder GoMore giver mig for at udvikle mine kompetencer inden for regnskab, økonomi, budgettering og lederskab er uvurderlige. Der bliver givet en masse frihed til at afprøve en masse ting og samarbejde med forskellige mennesker på forskellige projekter. Derudover er der et socialt aspekt, som også bliver vægtet højt hos GoMore - hvilket gør, at timerne flyver afsted på kontoret. 

Læs mere om GoMore

Mød andre kandidater fra GoMore


Annoncer