Mød Go' Kvote 2

Er du nysgerrig på, hvad du kan forvente af virksomheden Go’ Kvote 2 som arbejdsplads? Få svaret her, hvor du også kan møde 3 medarbejdere fra Go' Kvote 2.

Go' Kvote 2

Go' Kvote 2 - Specialister i skræddersyede kvote 2-ansøgninger

Go’ Kvote 2 er en virksomhed, der gennem et netværk af forhåndsgodkendte og trænede ansøgningskonsulenter hjælper unge mennesker udforme en personlig og professionel ansøgning til kvote 2. Go’ Kvote 2 mener ikke, at det skal være, hvor god du er til at skrive en ansøgning, der afgør, om du kan komme ind på dit drømmestudie. Derfor hjælper vi dem, der er gode til alt andet end ansøgningsskrivningen. Vi har hjulpet mere end 600 studerende med en succerate på ca. 80%.

Som arbejdsplads har Go’ Kvote 2 mere end 70 tilknyttede skribenter og en manager i England samt fire partnere tilknyttet. Skribenter kan arbejde hvorfra og hvornår de vil, og udgør hoveddelen af vores forretning. Skribenter kommunikerer med kunder digitalt gennem vores intuitive platform, og kompenseres pr. Opgave der skrives. Hos Go’ Kvote 2 er der fokus på en letomgåelig arbejdsplads, hvor alle kan komme med inputs og kommentarer.

Mød 3 medarbejdere fra Go' Kvote 2


Annoncer