Lasse Jørgensen, Ansøgningskonsulent, Go' Kvote 2

Mød Lasse, der er Ansøgningskonsulent. Her er Lasses job at hjælpe hans kunder med at finde et præcist og læseværdigt skriftligt udtryk for det, de gerne vil formidle.

Go' Kvote 2
Ansøgningskonsulent
  • Lasse Jørgensen
  • 31 år
  • Ansat siden 2018
  • Cand.mag. i Filosofi, litteraturvidenskab og dansk

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er tekstforfatter. Mit job er at hjælpe mine kunder med at finde et præcist og læseværdigt skriftligt udtryk for det, de gerne vil formidle. Oftest i forbindelse med udformning af ansøgninger og CV. Jeg sørger for, at kundens eventuelle udfordringer med skriftlig formidling ikke får lov til at skygge for de andre kompetencer, som vedkommende indeholder.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er spændende at hjælpe mennesker med at sætte ord på, hvad de kan. Teksterne bliver altid skrevet i dialog med kunderne. Det er en succes for mig, når kunder indser, at de har flere kompetencer, end de selv troede. Jeg håber, at mit blik udefra kan hjælpe folk til at få et klarere billede af alt det, de kan.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min baggrund i dansk og litteraturvidenskab, når jeg hjælper kunden med at finde et sprogligt udtryk, der lader deres personlighed og evner træde frem i teksten. Min baggrund i filosofi er nyttig i forhold til at opbygge den argumentationskæde, som en ansøgning også er, på en konsistent og overbevisende måde.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde?

Kreativitet, fleksibilitet og formål. Jeg holder af at skrive, og denne type opgaver kræver, at jeg tænker kreativt inden for rammerne af eksempelvis en ansøgning.

Arbejdstiderne er fleksible, og det samme er arbejdsbyrden. Det giver plads til andre arbejdsopgaver.

Jeg kan se et formål med mit arbejde. Jeg hjælper folk til at vise, hvad de indeholder, så de bliver bedømt på deres mangfoldige kompetencer – uden at en dårlig skriftlighed forplumrer billedet.

  • Hvorfor er Go' Kvote 2 en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i?

Jeg sætter pris på opgavernes karakter, fleksibiliteten og formålet. Jeg ved, hvad der forventes af mig, og der er altid råd og vejledning at hente hos ledelsen.

Læs mere om Go' Kvote 2

Mød andre kandidater fra Go' Kvote 2


Annoncer