Jannie Skak Pallesen, PR & Kommunikation, Den Internationale Højskole

I sin stilling hos Den Internationale Højskole står Jannie for PR, kommunikation og markedsføring, hvor hun bl.a. sidder med tekstproduktion, SoMe og strategi.

Den Internationale Højskole
PR, Kommunikation og Markedsføring
  • Jannie Skak Pallesen
  • 35 år
  • Ansat siden 2014
  • Uddannet Antropolog og Journalist

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg står for PR, kommunikation og markedsføring på Den Internationale Højskole. Jeg laver alt fra tekstproduktion, hjemmeside, strategier, analyser, SoMe, annoncering, grafisk materiale.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg kan godt lide, at mit job er så alsidigt. At jeg den ene dag kan lave en ting og den næste noget helt andet. Jeg synes, at det er udfordrende at arbejde med at udvikle skolens ansigt udadtil – at skabe brandværdi og strategier for, hvordan Den Internationale Højskole udvikler sig online.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger især min uddannelse som journalist i mit arbejde. Jeg skriver artikler og pressemeddelelser og laver generelt meget tekstproduktion til hjemmesiden, de sociale medier osv. Jeg skal hele tiden tænke i målgrupper og vinkle historier, som vi lærte det på journalisthøjskolen. Jeg er også uddannet antropolog, og det bruger jeg meget, når jeg laver strategier og analyser af skolen.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Den Internationale Højskole?

Værdierne

At vi har fokus på dannelse, det hele menneske og social udvikling. Jeg ville ikke kunne arbejde for en virksomhed, der solgte cigaretter eller lignende.

Alsidigheden

At man laver meget forskelligt og kan varetage mange funktioner.

Selvstændigheden

At jeg styrer mit arbejde helt selv og derfor kan tilrettelægge det, så det passer ind i mit private liv med to små børn.

  • Hvorfor er Den Internationale Højskole en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Fokus på mennesket og dannelse – ikke bare på forretningen. Jeg elsker konceptet om højskoler og har selv gået på højskole. Dannelse er vigtigt, og jeg vil meget gerne kæmpe for at flere unge får mere dannelse i dag.

Læs mere om Den Internationale Højskole

Mød andre kandidater fra Den Internationale Højskole


Annoncer