Nicklaes Skou Andersen, Ejendomsmægler, home

Mød Nicklaes der arbejder som Ejendomsmægler. Her arbejder han med førsalg, fremvisninger, kundekontakt og meget mere. 

  • Nicklaes Skou Andersen
  • 23 år 
  • Ansat siden januar 2017
  • Finansøkonom (EA Sjælland)

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg beskæftiger mig med omsætning af fast ejendom. Jeg er traniee, men er kommet videre i en stilling til salg. Til januar kommer der en ny praktikant, som skal overtage mine trainee-opgaver. Så mine primære arbejdsopgaver lige nu er førsalg, fremvisninger, kundekontrakt og at hjælpe ejendomsmæglerne med deres opgaver. Til februar bliver der dog lagt 100% fokus på salg.     

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De mest spændende og udfordrende opgaver i mit job er helt klart at sælge. Det er en stor beslutning for kunderne at tage valget om, hvilken bolig der passer bedst til dem. Dialogen starter derfor allerede fra kontoret, hvor vi afdækker kundens behov. Herefter mødes vi med kunden og fremviser de ejendomme, som kunden synes virker interessante. Såfremt det ikke viser sig at være noget for dem, skal vi hele tiden forsøge at finde noget alternativt, så kunden kan finde sin drømmebolig.

  • Hvordan bruger du din uddannelse som finansøkonom i din nuværende stilling?

Jeg er uddannet finansøkonom, hvilket er et krav der, hvor jeg arbejder i dag. Det er en klar fordel, der gør, at man allerede inden start har et fagligt niveau og kompetencerne til at starte hos en ejendomsmægler. Det hjalp i hvert fald mig rigtig meget i starten, at jeg allerede havde grundlæggende viden om rigtig mange områder - både indenfor bank og mæglerbranchen.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos home?

De 3 vigtigste ting for mig er helt klart; udfordringer, efteruddannelse og ansvar. Med de 3 ting følger dygtiggørelse og et højt fagligt niveau.

  • Hvorfor er home en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Home LBH er en attraktiv virksomhed for mig, fordi forventningerne til ens faglige niveau og resultater er høje. Home forsøger hele tiden at positionere sig bedre på markedet og er innovative i deres mindset. Der bliver investeret utroligt meget i dygtiggørelse af medarbejderne. Der er belønning for gode præstationer. Vi vil være de bedste i branchen.

Læs mere om home

Mød andre kandidater fra home


Annoncer