Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Emmelie Abildgaard, Senior Regulatory & Scientific Affairs Specialist, Nestlé

Mød Emmelie Abildgaard, der arbejder i Nestlés Regulatory & Scientific Affairs afdeling, hvor hun primært arbejder med fødevarelovgivning. Læs om Emmelies arbejde her.

Nestlé
Senior Regulatory & Scientific Affairs Specialist

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i Nestlés Regulatory & Scientific Affairs afdeling, hvor jeg primært arbejder med fødevarelovgivning. Det indebærer, at jeg sørger for, at virksomhedens produkter overholder lovgivningen i forhold til f.eks. emballager, opskrifter og markedsføring. Derudover holder jeg mig opdateret på, både lokalt og i EU, hvad der foregår på fødevarelovgivnings-området og andre emner, som relaterer sig til dette.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De mest spændende og udforderende opgaver i mit arbejde er bl.a. projekter, hvor jeg føler, at jeg kan bidrage med mine faglige kompetencer og kan gøre en forskel f.eks. i forhold til innovationsprojekter og produktudvikling. I den forbindelse, er det spændende at rådgive og sparre med teams og kollegaer, så vi sammen kan opnå det bedste resultat.

Mit job kræver desuden, at jeg kan gå i detaljer og sørge for, at vi overholder lovgivningen og interne standarder, hvilket er meget spændende at arbejde med.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Igennem min uddannelse har jeg fået en grundforståelse, og den bruger jeg mere eller mindre hver dag i mit daglige arbejde. Det gælder både i forhold til at kunne forstå forskningsresultater, omsætte teori til praksis og for at kunne tilegne mig ny viden, at min uddannelsesmæssige baggrund er helt essentiel for, at jeg kan udføre mit arbejde. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Nestlé?

1. Spændende og varierende arbejdsopgaver, hvor jeg bliver fagligt udfordret og samtidig kan lære nye ting.

2. At arbejde sammen med mine dygtige, dejlige kollegaer og være en del af et fantastisk team.

3. Der er mange gode muligheder for karriereudvikling i en stor international virksomhed som Nestlé. Der findes mange muligheder for personlig udvikling og for at sætte langsigtede karrieremål.

  • Hvorfor er Nestlé en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg synes, at Nestlé er en attraktiv virksomhed, fordi det er en stor global virksomhed med mange spændende kategorier og projekter at arbejde med. Derudover er sundhed, innovation og miljø altid i fokus, hvilket gør det både fagligt relevant for mig at arbejde i Nestlé - og samtidig bliver jeg stolt over at være en del af en virksomhed med de værdipunkter. 

Læs mere om Nestlé

Mød andre kandidater fra Nestlé


Annoncer