Sofie Emilie Nielsen, laborant, Flügger

Her kan du møde Sofie, der er Laborant hos Flügger. I sin stilling arbejder Sofie primært på laboratoriet, hvor hun bl.a. tester og måler resultater på den maling, de blander.

flügger
Laborant
  • Sofie Emilie Nielsen
  • 32 år 
  • Ansat siden 2018
  • Laborant

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Min primære arbejdsopgave er at udvikle og optimere maling. Jeg arbejder primært på vores laboratoriet, hvor jeg blander, tester og måler resultater på den maling vi blander. Hvis der er noget, der skal justeres, så snakker jeg sammen med mine kollegaer om, hvad næste skridt skal være, for at vi opnår den helt rigtige maling. Vi skal hele tiden forsøge at opnå nogle bestemte kvaliteter, vi ønsker ved en pågældende maling. Det kan eksempelvis være den korrekte viskositet.   

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg synes generelt, at det er rigtig udfordrende og sjovt at lave maling, da det er noget, som jeg aldrig har tænkt over, at man lavede og gjorde på den måde. Jeg synes, at det er interessant at se, hvor lidt der skal til for at det kan have markante ændringer i malingen. Selv en tilføjelse på 0,1% af en råvare, kan have stor indvirkning på malingen. Det synes jeg er ret spændende og skægt at se.  

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Gennem min uddannelse har jeg lært en masse teoretisk og praktisk grundviden omkring kemi, hvor jeg også har lært om, hvordan man begår sig i et laboratorie. Jeg bruger det jeg har lært ubevidst, til gengæld bruger jeg det hele tiden i min hverdag. Derudover er mit arbejde meget erfaringsbaseret i forhold til de råvarer, vi arbejder med, så der er meget ’Learning by doing’.

Hvilke tre ting er de vigtigste for dig ved at arbejde i en virksomhed som Flügger?

Først og fremmest så kan jeg rigtig godt lide, at jeg i høj grad selv kan planlægge min arbejdsdag. Der er selvfølgelig nogle opgaver, som jeg skal løse indenfor en bestemt tidsperiode og deadlines, men det er op til mig selv at planlægge hvordan jeg møder disse frister.

Noget andet jeg sætter pris på ved at arbejde hos Flügger er, at der er god mulighed for at rykke rundt og på den måde få lov til at prøve flere forskellige ting og områder inden for udvikling.

Derudover kan jeg rigtig godt lide mine kollegaer – det er nogle søde og rare mennesker, der arbejder i Flügger.

Hvorfor er Flügger en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Jeg synes, det er spændende, at der er en meget flad struktur. Det gør både, at det er meget let at blive hørt, hvilket jeg synes er fedt, men det kan samtidig også give nogle udfordringer en gang imellem, da der er rigtig mange meninger om de produkter vi laver.

Derudover så kan jeg generelt bare rigtig godt lide mit arbejde, da det oftest er en blanding mellem praktisk og administrativt arbejde.

Jeg synes også, at det er spændende at arbejde med et produkt som maling, da det er sådan et hverdagsprodukt, som alle kender.

Læs mere om Flügger

Mød andre kandidater fra Flügger


Annoncer