Bliv elev på Brejning Efterskole

Drømmer du om et år på efterskole? Så læs med her, hvor du får indblik i Brejning Efterskole. En efterskole med friluftsliv og fællesskab i fokus.

Bliv elev på Brejning Efterskole

Vil du ud i NATUREN og ind i FÆLLESSKABET? På Brejning er friluftsliv og fællesskab i fokus. Når året er gået, er du certificeret projektleder, har en fuld afgangsprøve og nye venskaber. Du får plads og hjælp til at navigere i dit liv og fællesskabet. Vælg mellem 15 valgfag og en af linjerne: Adventure, Gourmet, Innovation, Outdoor og Wellness.

Spring ud i efterskolelivet

Hvis du vælger et år på Brejning Efterskole, vælger du et år med friluftsliv, projektledelse og venner, der altid er omkring dig. Og du får lærere, der ikke bare underviser i dansk og matematik men også er med i kajakkerne og i nærheden, når du har brug for at snakke.

Mød elever fra Brejning Efterskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Brejning Efterskole. Her fortæller de om, hvorfor de har valgt at gå på efterskole, hvad de har fået ud af deres efterskoleophold og giver et indblik i en hverdag på Brejning Efterskole. 

Emil, Innovation

"Der er aldrig en tung stemning på efterskolen, og man har aldrig en dårlig dag.”

Victor, Outdoor

"Jeg har lært rigtig meget om mig selv i forhold til, hvordan jeg opfører mig og er overfor andre.”

Thea, Gastronomi

"Det er fedt at gå på en mindre efterskole, fordi det betyder, at du kan snakke med alle."

Amanda, Adventure

"Et godt råd er, at du skal være åben og bruge mindst mulig tid på værelset.”