Mød Kristoffer fra Baunehøj Efterskole

Kristoffer går på friluftsliv linjen på Baunehøj Efterskole, og han er rigtig glad for sit valg. Læs mere om Kristoffers oplevelser på efterskolen her.

Mød Kristoffer fra Baunehøj Efterskole

Jeg valgte at tage på efterskole for at udvikle mine sociale kompetencer, og blive en del af et socialt fællesskab. Jeg har ikke fortrudt mit valg, da det har været rigtig fedt at gå på Baunehøj efterskole, hvor vi bor i husgrupper på 4-mandsværelser. På vores 4-mandsværelser sover to oppe i hemsen, mens andre sover nede, også deler vi en stor fælles stue med de andre, som bor i vores husgrupper.

Jeg går på friluftsliv linjen, hvor vi laver alle mulige forskellige ting. Lige nu er vi igang med at bygge en hytte ude i skoven, hvor der kommer til at være senge og stole i hytten, så man muligvis kan bruge hytten til et undervisningslokale. Det sjoveste vi har lavet på linjen indtil videre var, da vi var ude at sejle kajak. Jeg startede oprindeligt først på håndværkerlinjen, men fik lov til at skifte til friluftslinjen, da det interesserede mig mere.

 

Jeg tror, at et af mine bedste minder fra efterskolen var, da vi var ude at sejle kajak, det var en rigtig god oplevelse. 

I min fritid på efterskolen, laver jeg mange forskellige ting. Det er eleverne, som styrer, hvad de gerne vil lave i fritiden på efterskolen eksempelvis var der nogle elever, som gerne ville sejle kajak selvom de ikke havde friluftslinjen, også blev det en mulighed. Herudover har eleverne også arrangeret spilleaftener på efterskolen, som også har været virkeligt hyggeligt. 

Det som har overrasket mig mest ved at gå på efterskole er, hvor åbne alle mennesker på efterskolen er. På efterskolen har vi en fællesskabsfølelse, hvor alle snakker med alle. Jeg synes ikke, at man skal være nervøs for at tage på efterskole eller tænke over om man kommer til at passe ind, da alle på efterskolen er så åbne, at man nok skal passe ind. Jeg ville klart anbefale at tage på efterskole, da det er en virkelig god oplevelse.


Annoncer