Mød Elias fra OrkesterEfterskolen

Elias giver dig her et indblik i hverdagen og mulighederne på OrkesterEfterskolen. Læs med og bliv inspireret til dit valg af efterskoleophold.

Mød Elias fra OrkesterEfterskolen

Jeg valgte Orkesterefterskolen, fordi jeg altid har spillet klassisk musik og klaver, siden jeg var 10 år. Jeg synes, at Orkesterefterskolen lød som det rigtig valg for mig, fordi musikken fylder så meget, og alle elever har det til fælles, at de spiller på et instrument. Derudover synes jeg også, at det lød hyggeligt, at man boede i små huse og havde en roomie, som man skulle dele værelse med.

Orkesterefterskolen er en lille efterskole, og jeg kan godt lide det med, at vi ikke er så mange elever. Det betyder nemlig, at vi får et lille – men meget tæt fællesskab, som man nok ikke har på samme måde, hvis man vælger en efterskole med flere 100 mennesker. Her kender vi alle hinanden rigtig godt, og vi er ofte mange sammen, og på den måde kan jeg mærke, at vi er blevet rigtige tætte allerede, selvom vi kun har gået her i 3 måneder.

Jeg er blevet meget mere social på efterskolen, og jeg er nærmest aldrig alene. Jeg har fundet ud af, at jeg faktisk elsker at være sammen med mange mennesker.

Hverdagen på efterskolen varierer, men dagene starter altid på samme måde. Vi spiser morgenmad sammen, går en morgentur, og derefter går vi hver især ned i vores eget øvelokale for at spille en time. Det er rigtig dejligt at starte dagen sådan, og jeg føler faktisk, at det er det bedste tidspunkt at spille, fordi man er helt frisk og oplagt. Før jeg startede på efterskolen, havde jeg faktisk aldrig spillet kvaler i en hel time, men nu kan jeg virkelig mærke, hvor meget forskel det gør, at man spiller så længe uden afbrydelser og forstyrrelser. Jeg er virkelig fordybet i musikken og kan øve mig i fred og ro.

På Orkesterefterskolen er alle virkelig dygtige til at spille musik, og det er rigtig fedt at mærke, hvor meget vi alle sammen går op i det. Folk er meget talentfulde, og det betyder også, at vi gør hinanden dygtigere. Vi er gode til at udfordre hinanden og lære fra os, fordi vi alle gerne vil blive bedre musikalsk.

Er du interesseret i at gå på OrkesterEfterskolen?

Læs mere om OrkesterEfterskolen