Viser 1-20 af 199
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 199
1
2
3
4
...
10

Match dine drømme en videregående uddannelse i kommunikation

Med en videregående kommunikation uddannelse er du godt rustet til at indtage en central rolle i virksomheden. Du bliver en dygtig formidler og forretningsstrateg, og du får evnen til at målrette information om alt fra årsregnskaber til nye satsninger til interne og eksterne interessenter.

Du kan tage en bachelor i kommunikation på tre år. Derefter har du perfekt trinbræt til din karriere. Du kan også fortsætte på skolebænken og tage en kandidat i kommunikation på to år. Undervejs har du et væld af muligheder for at pejle dig ind på netop den del af kommunikationsfaget, du brænder for. Det gælder både i forhold til dit valg af bachelor, dit tilvalg og dit valg af kandidatuddannelse. Du kan også tage hele eller dele af din uddannelse i udlandet.

Er en videregående uddannelse i kommunikation noget for dig?

Kommunikationsfaget spænder bredt og giver en bred vifte af specialiseringsmuligheder. Her giver vi dig overblikket over, hvilke retninger du kan gå med en videregående uddannelse i kommunikation og medier.

Læs strategisk kommunikation på universitet

På landets universiteter kan du vælge mellem flere videregående uddannelser med fokus på strategisk kommunikation. Du kan blandt andet tage en bred kommunikationsuddannelse på RUC eller Aalborg Universitet. Her kan du specialisere dig i strategisk kommunikation via:

  • Valgfag (eventuelt fra andre universiteter i udlandet og i Danmark)
  • Projektsamarbejder samt dit bachelorprojekt og dit speciale

Du har de samme muligheder, hvis du vælger at studere dansk eller medievidenskab. Vil du tage en mere direkte vej til et kommunikationsjob i erhvervslivet, kan du kombinere erhvervsøkonomi med strategisk kommunikation eller corporate communication ved følgende universiteter:

  • Syddansk Universitet (SDU)
  • Copenhagen Business School (CBS)
  • Aarhus Universitet (AU)

Efter din bachelor har du endnu flere specialiseringsmuligheder inden for kommunikation, HR og organisation, hvis du fortsætter på en cand.merc. uddannelse.

Tip: læs mere om at kombinere en videregående uddannelse i kommunikation med erhvervsøkonomi

Kommunikation og sprog eller IT åbner døre til erhvervslivet

Drømmer du om en bachelor i kommunikation og sprog, der åbner døre til erhvervslivet i både ind – og udland? Så er en uddannelse i virksomhedskommunikation kombineret med IT eller et sprog måske noget for dig. Du kan tage uddannelsen i bl.a. Aalborg, Århus, Odense og Slagelse, og undervejs har du både fokus på det valgte sprog og:

  • Organisationskultur
  • International markedsføring
  • Formidling og PR
  • International erhvervsret

Med en bachelor eller kandidat i virksomhedskommunikation kombineret med sprog eller IT får du en solid videregående uddannelse i kommunikation med humanistiske, erhvervsøkonomiske og samfundsmæssige aspekter. Du får dermed en stærk profil, der er efterspurgt i både offentlige og private organisationer herhjemme og i udlandet.

Styrk din internationale profil - læs kommunikation i udlandet

Med den stigende globalisering er kommunikationstalenter med international erfaring i høj kurs. Et udlandsophold som en del af din videregående uddannelse i kommunikation er derfor guld værd på CV’et. Samtidig skaber du et stærkt netværk, der kan hjælpe dig i din videre karriere. Er du allerede i gang med en kandidat eller bachelor i kommunikation, kan dit universitet måske hjælpe dig af sted via udvekslingsaftaler i andre lande. Der findes også danske agenter, der kan gøre din kommunikationsuddannelse i udlandet til en succes.

Tip: få inspiration til at sammensætte din videregående uddannelse i kommunikation i udlandet

Drømmer du om at få foden inden for i kommunikationsbranchen? Gå på opdagelse i oversigten længere oppe på siden og pejl dig ind på en videregående uddannelse i kommunikation, der matcher dine drømme!

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12