Vis studentum.dk som: Mobile

Frisøruddannelse - 2 år

Beauty and Style
Længde: 2 år
Uddannelsesstøtte: Ja
Heltid/deltid: Heltid/deltid
Uddannelsestype: Private uddannelser
Sted: Kolding, København, Odense, Aalborg, Århus

Frisøruddannelse - 2 år

Professionel frisøruddannelse efter internationale standarder

Er du kreativ og brænder for at arbejde inden for frisørfaget?  Så skal du tage en frisøruddannelse hos Beauty and Style, der har eksisteret i over 30 år og er Skandinaviens største kosmetolog- og frisørskole!

Du har også mulighed for at få arbejde som frisør i USA eller Australien. Du kan uddanne dig i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Odense.

Rangerer højt på international niveau

Beauty and Style er godkendt og certificeret af det internationalt anerkendte I.E.C. (International Examination Council), hvorfor Beauty and Style’s skoler rangerer på et højt anerkendt internationalt niveau.

Tag din frisøruddannelse på to år hos Beauty and Style

Tilhør frisøreliten

Har du ambitioner om, at blive bedre end alle de andre, så er vores skoler det rigtige valg for dig. Hos Beauty and Style får du en kreativ skoling, der adskiller sig fra det traditionelle indenfor hårkunst. Efter endt uddannelsesforløb hos os, tilhører du eliten. Det vil du ikke fortryde.

Øvelse gør mester er mottoet hos Beauty and Style

Som elev på Beauty and Styles skoler får du nok at se til. Træning, træning og atter træning er vejen frem i dette fag. Mulighederne er store og mange da vi har arrangementer, både i og udenfor huset, som vi tilbyder vores elever. Vi laver rigtig mange spændende frisurer til forskellige events og ofte i samarbejde med vores elever fra kosmetologskolen. 

Det får du med en frisøruddannelse fra Beauty and Style

På frisøruddannelsen bliver du trænet i både salg, kommunikation, psykologi og kropssprog. Du lærer frisørhåndværket fra bunden:

  • hårets opbygning og kemiske sammensætning
  • hårvask og hovedbundsmassage
  • formlære og design, materialelære og redskabsforståelse
  • klippeteknikker, farvelære, permanent

En vekslen mellem både teori og praksis giver dig en bred forståelse for frisørfaget, så du kan arbejde som professionel frisør. Der er løbende eksamener over de 2 år som uddannelsen, som du skal bestå. 

Kreativ frisøruddannelse hos Beauty and Style

Når du vælger en frisøruddannelse hos Beauty and Style, får du garanti for en begivenhedsrig tid med en frisøruddannelse i topklasse efter internationale standarder. Her bliver du oplært på absolut eliteniveau. Vores 2 årige følger samme pensum som frisørskolernes 4 årige pensum. Til dig, der vil hurtigt igang, tilbyder vi et 12 måneders klippe, farve og hårstyling kursus.

Frisørjob på cruiseskibe - frisør i USA eller Australien

Med en frisøruddannelse fra Beaty and Style har du mulighed for a få arbejde som frisør på en række internationale cruise liners i fx. Sydamerika, USA eller Australien. Beauty and Styles samarbejder med Steiner, som driver frisørsaloner, spa og wellness på de internationale cruise skibe.

Inden du kan komme afsted, så sørger vi for at forberede dig, så du kan begå dig som top professionel frisør i Danmark og udlandet. 

Beauty and Style - frisørskoler i hele landet

På Beauty and Styles frisørskoler, får du en tidssvarende uddannelse af lærere, der er meget engagerede og dygtige til at inspirere eleverne og “holde dem til ilden”.

Bliv frisør - det kræver dit engagement

Beauty and Style kræver, at du passer din uddannelse med engagement og entusiasme. Vi sørger for høj kvalificeret undervisning, der fuldt ud lever op til de internationale standarder. De lærer både klassiske og nye klippeteknikker.

Lyder det som det rette valg for dig? Kontakt Beauty and Style allerede i dag!

Forespørgsel efter information

Vil du vide mere om Frisøruddannelse - 2 år? Udfyld dine kontaktinformationer her.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors

Kontaktinformation til Beauty and Style

Beauty and Style

Kongens Nytorv 21, 1. sal
1050 København K

 Vis telefonnummer
beautyandstyle.dk


Videoer

Uddannelser med stil i international topklasse

Drømmer du om at blive kosmetolog eller frisør? Som Skandinaviens største uddannelsessted tilbyder Beauty and Style professionelle uddannelser, der bygger på mere end 30 års erfaring. Kickstart din karriere i skønhedsbranchen her. 


Videoer

Uddannelser med stil i international topklasse

Læs mere

Drømmer du om at blive kosmetolog eller frisør? Som Skandinaviens største uddannelsessted tilbyder Beauty and Style professionelle uddannelser, der bygger på mere end 30 års erfaring. Kickstart din karriere i skønhedsbranchen her.