Online fotokursus

Fang livets små og store øjeblikke

Er du også træt af uskarpe billeder fra den gode fest, vandreturen eller cafébesøget, som er umulige at redde med filtre? Med et online fotokursus lærer du at tage billeder og redigere dem professionelt.
Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

fotokursus

Hvad lærer jeg på et online kursus i fotografi?

På et online kursus i fotografi lærer du at tage gode billeder, og hvad det kræver at tage et godt foto. Kurserne er tilpasset forskellige niveauer, derfor afhænger opbygningen af kurset samt dit udbytte af kurset, hvilket et du tilmelder dig.

Et eksempel på hvordan et online fotokursus kan forløbe:

  • Forståelse for dit kamera
  • Lys
  • Motiv
  • Billedredigering/efterbehandling

På visse kurser lærer du også at markedsføre dine billeder f.eks. via sociale medier, og hvordan du kan tjene penge på dine billeder.

Hvem kan tage et fotografikursus?

Udbuddet af kurser i fotografi er stort, det er derfor nemt for dig at finde et kursus, der er målrettet netop din aldersgruppe og dit niveau.

På fotografikurser for nybegyndere er det eneste kriterie ofte, at du skal ønske at blive bedre til at tage fotos. De fleste kurser for nybegyndere henvender sig til alle aldersgrupper – om end du er bedstemor eller barn.

Har du allerede kendskab til kameraer og fotografi, kan du vælge et mere avanceret kursus, der henvender sig til øvede.

Hvordan fungerer et online fotokursus?

Et online fotokursus fungerer typisk på den måde, at du tilmelder dig kurset, hvorefter du modtager materialet, der oftest er opdelt i forskellige sektioner med temaer. Du vælger herefter selv hvor og hvornår, du vil tage fotokurset. Kurset er derfor perfekt til dig, der ønsker fleksibilitet.

Med et online kursus er der ingen mødepligt. Du bestemmer derfor selv, om du tager kurset om aftenen hjemme i stuen eller ved poolen på din solferie i Malaga.

Skal jeg have kendskab til fotografering, inden jeg tager kurset?

Det er ikke nødvendigt at have kendskab til fotografering i forvejen for at tage et kursus i fotografi, da der findes kurser, der henvender sig til folk på alle niveauer. Fælles for alle kurser i fotografering er, at de har til formål at gøre dig til en bedre fotograf.

Hvilke muligheder giver et online fotokursus dig?

Udover at du bliver bedre til at tage billeder og får en pænere Instagram-profil, så kan et fotokursus også styrke dine chancer for at få en karriere inden for fotografering.

Ønsker du en karriere som fotograf? I Danmark er fotograf ikke en beskyttet titel, derfor behøver du ikke en uddannelse som fotograf for at kunne arbejde som én. Hvis du vil have et job som fotograf, kræver det dog stadig, at du er dygtig og har et fagligt kendskab til kameraer, opstilling at fotografi, samt er i stand til at skabe tillid mellem dig og dem, du tager billeder af. Et online fotokursus kan være med til at styrke dine kompetencer inden for fotografi og højne dine chancer for jobs.

Hvis du er dygtig til at tage billeder, er det derfor ikke nødvendigt for dig at have en 2-årig erhvervsuddannelse som fotograf for at kunne få jobs som fotograf.   

Hvad koster et online fotokursus?

Prisen varierer meget alt efter hvilket kursus, du ønsker at tage. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7