Vis studentum.dk som: Mobile

Skolen for Musik, Sang og Dans

Odder Højskole
14-22 uger
Nej
Heltid
Højskoleophold
Startdato
Odder
januar 2020 
februar 2020 
august 2020 
september 2020 

Skolen for Musik, Sang og Dans

Fyr den af på musikhøjskole

Brænder du for musik, dans og sang? Så er et højskoleophold på Skolen for musik, sang og dans lige noget for dig. Odder Højskole tilbyder alt, hvad hjertet begærer indenfor musik, sang og dans. Du kan give den gas i sammenspil, fyre den af i dans og synge dagen lang.

Musikhøjskolens nyetablerede musikhus blev færdiggjort i 2013. Det byder på imponerende faciliteter og gear, der understøtter Odder Højskoles mange, alsidige musikfag. Her finder du alt fra livescene til rytmisk sammenspil og koncerter til et veludstyret lydstudie med vokalboks til musikproduktion og DJ.

Tag på musikhøjskole med sang, musik og dans

Fyld dit skema med musik, sang og sans

Med et højskoleophold på Odder Højskole kan du fylde dit skema med musik, sang og dans eller vælge det, der netop tænder dig. Vælg blandt andet mellem fag som:

 • Band
 • Musikproduktion
 • Begynderband
 • Percussion
 • Kor
 • Sang og stemmetræning
 • Sangskrivning
 • Guitar/Solosang/Klaver
 • Kropsholdning 
 • Dans
 • Zumba
 • Salsa


Du har alle muligheder for at dyrke det, du brænder for, og samtidig er du aldrig mere end 25 minutter væk fra storbyens musikliv og koncerter. Bliv inspireret til at starte dit eget band eller søge ind på en musikuddannelse.

Kontakt Odder Højskole allerede i dag og hør mere om Skolen for Musik, Sang og Dans.

Dine muligheder

Musikkursus - musiker eller producer?

Her har du tiden, stedet og muligheden for at gøre noget med musikken. I skolens forskellige musikfag kan du dyrke dit instrument, når vi spiller live, og du kan producere dine egne numre eller afprøve dine evner som DJ, når vi laver elektronisk musik på computer i fagene ”Musikproduktion” og ”DJ og elektronisk musik”.

Sangkursus - forsanger eller korsanger?

Syng for sjov eller fordi du ikke kan lade være. Om målet er at finde din egen lyd, at få styr på sangteknikken eller bare synge dagen lang, er du kommet til det rette sted. Du kan fyre den af som forsanger i et af skolens bands, synge flerstemmigt i det rytmiske kor og fordybe dig i sangteknik og stemmetræning. Vil du gerne have det hele med, har du også mulighed for at få undervisning i solosang.

Dansekursus - øvet eller nybegynder?

Al rytmisk musik er kropslig i sit udgangspunkt. Igennem skolens forskellige dansefag får du en dybere og bredere indsigt i kroppens sammenhæng med musikken. Du introduceres til danse fra hele verden, og hvad enten du er øvet eller nybegynder, garanterer vi både sved, grin og kropslig indsigt.

Pris

Opholdet koster i:

Efteråret 2019: 1345/1495 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1345 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal).

Foråret 2020: 1445/1595 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1445 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal)

Enkeltværelse koster 400,- kr. ekstra per uge.

Beløbet betaler du månedsvis forud.

Det er muligt at være dagelev. Her betaler du 70% af prisen for et dobbeltværelse.

Før du starter, betaler du 1500 kr. i indmeldelsesgebyr.

Ved ankomsten til skolen betaler du 2.000 kr. til materialer. De dækker grundudgifterne under hele dit ophold i forbindelse med din almindelige undervisning samt sangbog, elevfoto og internet.

Værelserne er fortrinsvis dobbeltværelser. De fleste med eget bad og toilet. Sengetøj, pude, dyne, linned og håndklæder medbringer du selv.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Odder Højskole

Odder Højskole

Rørthvej 34A
8300 Odder

 Vis telefonnummer
www.odderhojskole.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Skolen for Musik, Sang og Dans

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Skolen for Musik, Sang og Dans endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 25 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Nicoline Skjoldborg om at gå på ...

"Det bedste ved at studere på Odder Højskole er, at man har mulighed for at kombinere fagene, så man kan få prøvet lidt af hvert, samt at blive undervist af lærere, som brænder for det, de laver."

Læs mere
Maja Sofie Holst Hansen om at gå...

"Der er så meget plads, glæde, passion og kærlighed på Odder Højskole. Eleverne er passionerede, og lærerne er ligeså. Mindst lige så meget. Det ene avler det andet, og det er simpelthen så skønt."

Læs mere