Vis studentum.dk som: Mobile

Skolen for Psykologi

Odder Højskole
14-22 uger
Nej
Heltid
Højskoleophold
Startdato
Odder
januar 2020 
februar 2020 
august 2020 
september 2020 

Om uddannelsen

Tag et højskoleophold med mennesket i centrum

Er du nysgerrig efter at dykke ned i det psykologiske univers? På Skolen for Psykologi får du et højskoleophold med mennesket i centrum. Du bliver en del af at et livsnært og levende socialt miljø. Gennem undervisningen får du en større forståelse for din personlighedsdannelse, og hvorfor du er den, du er.

Du lærer om tilværelsens menneskelige dimensioner og får en personlig indsigt krydret med skarpe kompetencer inden for psykologi og kommunikation, som du kan bruge i mange brancher. Det kan både være som psykolog og som læge, sygeplejerske, lærer eller det pædagogiske og socialpædagogiske område.

Sæt mennesket i centrum med et ophold på Skolen for Psykologi

Fra almen til social psykologi - fordyb dig i psykologi

Den menneskelige tanke, følelse og adfærd er i fokus for dit ophold på Skolen for Psykologi ved Odder Højskole. Du kommer til at beskæftige dig med tre centrale områder inden for det psykologiske felt:

  • Normalområdet (Almen psykologi)
  • Området der omfatter psykiske lidelser (Klinisk pskologi)
  • Gruppedynamikker (Social psykologi) 

Med seks ugentlige timer gennem hele forløbet, er Almen psykologi hovedfaget for dit højskoleophold på Skolen for Psykologi. Derudover har du syv timer om ugen i klinisk psykologi på første modul og fire timer om ugen i social psykologi på tredje modul.

Krydr dit højskoleophold med fag i kommunikation og mindfulness

På Odder Højskole kan du sammensætte dit skema med over 80 fag fra de forskellige skoler. På Skolen for Psykologi har du mulighed for at stille skarpt på kommunikationen mellem mennesker. Som noget nyt udbyder to ugentlige timer i mindfulness på første modul og to ugentlige timer i teambuilding på andet modul. Herudover har vi en ø-uge, hvor vi fordyber os i  Psykologi og Kommunikation.

Er du klar til et højskolekursus, der klæder dig på som medarbejder og som menneske? Kontakt Odder Højskole og hør mere om mulighederne og fagene på Skolen for Psykologi.

Pris

Opholdet koster i:

Efteråret 2019: 1345/1495 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1345 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal).

Foråret 2020: 1445/1595 kr. pr. uge for dobbeltværelse + 50,- kr. i kulturpenge. (Prisen på 1445 kr. gælder vores ældre værelser på 50’er-gangen. Her er et begrænset antal)

Enkeltværelse koster 400,- kr. ekstra per uge.

Beløbet betaler du månedsvis forud.

Det er muligt at være dagelev. Her betaler du 70% af prisen for et dobbeltværelse.

Før du starter, betaler du 1500 kr. i indmeldelsesgebyr.

Ved ankomsten til skolen betaler du 2.000 kr. til materialer. De dækker grundudgifterne under hele dit ophold i forbindelse med din almindelige undervisning samt sangbog, elevfoto og internet.

Værelserne er fortrinsvis dobbeltværelser. De fleste med eget bad og toilet. Sengetøj, pude, dyne, linned og håndklæder medbringer du selv.

Få information

 

Kontaktinfo

Odder Højskole

Rørthvej 34A
8300 Odder

 Vis telefonnummer
www.odderhojskole.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Skolen for Psykologi

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Skolen for Psykologi endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 25 evalueringer
Se alle evalueringer